Εδώ είναι το στέκι των πρωταθλητών του Coffee in good spirit μιας και στις περγαμηνές του διαθέτει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα σε αυτό τον διαγωνισμό.

The Underdog

Όταν πριν από τρία χρόνια άνοιξε στο ξεχασμένο Θησείο, κανείς δεν πίστευε ότι θα έβαζε την περιοχή ξανά στο παιχνίδι και μάλιστα δυναμικά. Είναι το στέκι των πρωταθλητών του Coffee in good spirit μιας και στις περγαμηνές του διαθέτει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα σε αυτό τον διαγωνισμό. Είναι από τους χώρους που επιλέγω να δουλεύω τόσο για την ζεστή του ατμόσφαιρα όσο και για τον πολύ καλό καφέ που σερβίρουν.

Τον cappuccino και τον flat white τον φτιάχνουν με έναν καφέ από την Κολομβία που διαθέτει ανθικό χαρακτήρα και δίνει αρώματα και γεύσεις από φράουλα και μαύρη σταφίδα.

Η γωνία στο χαμηλό espresso bar ή κάτω δίπλα από το καβουρδιστήρι είναι τα μέρη που επιλέγω για να στήνω το «γραφείο» μου και να απολαμβάνω τον καφέ μου. Εδώ τον cappuccino και τον flat white τον φτιάχνουν με έναν καφέ από την Κολομβία που διαθέτει ανθικό χαρακτήρα και δίνει αρώματα και γεύσεις από φράουλα και μαύρη σταφίδα.

⇒ Ηρακλειδών 8, Θησείο, τηλ. 2130365393

 

Στην επόμενη σελίδα: Η «κρητική» φιλοξενεία στις Δύο γουλιές και δύο μπουκιές.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top