Limited, εορταστικές και με έμπνευση από το δάσος είναι η νέα συλλογή καφέδων της Nespresso.

Το δάσος είναι πηγή ζωής. Από τον Θορώ έως τον Τουργκένιεφ και από τον Μαρκ Τουέιν έως τον εθνικό μας ποιητή, Διονύσιο Σολωμό, η φύση αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και λυτρωτικό μέρος καταφυγής. Τα δάση είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε κι αυτό διαφάνηκε και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πρέπει, λοιπόν, να γιορτάζουμε την ύπαρξή τους με κάθε τρόπο.

Η Nespresso συνεργάστηκε με την κολομβιανή σχεδιάστρια μόδας Johanna Ortiz, για να γοητεύσουν τους λάτρεις του καφέ με τη νέα ετήσια εορταστική συλλογή. Έχει τίτλο «Gifts of the Forest» και ουσιαστικά καταδεικνύει την στόχευση της Nespresso στην προστασία του περιβάλλοντος ιδιαιτέρως στα σημεία όπου καλλιεργείται ο καφές.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα καφέδων limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα καφέδων limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo, καθώς και αξεσουάρ που αποπνέουν το κλίμα των γιορτών.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα καφέδων limited edition για τα συστήματα Original και Vertuo, καθώς και αξεσουάρ που αποπνέουν το κλίμα των γιορτών. Φέτος, οι λάτρεις του καφέ μπορούν να κάνουν τα δώρα τους γνωρίζοντας ότι η Nespresso ξεπέρασε τις δεσμεύσεις της για τη γεωργοδασοκομία και σύμφων με τις τελευταίες ανακοινώσεις της, συμβάλλει στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στον Αμαζόνιο.

Εξερευνήστε τους καφέδες Forest Variations της Nespresso

Από φρούτα του δάσους μέχρι τα πλούσια δέντρα, η φετινή εορταστική σειρά καφέ περιλαμβάνει δύο αρωματικούς καφέδες και έναν black καφέ.

Forest Black: ο καφές με τις κρυμμένες γεύσεις 

Ένας θόλος δέντρων σκεπάζει τον καφέ Forest Black, προστατεύοντας τη γεύση που περικλείει κάθε κόκκος. Ανακαλύψτε αυτό το χαρμάνι καφέδων που καλλιεργούνται στη σκιά, στην Κολομβία και άλλες μακρινές χώρες. Ένας πικάντικος espresso με εξωτικές νότες ξύλου θα μεταφέρει τους γευστικούς σας κάλυκες στα βάθη του δάσους.

Μπορούμε να απολαύσουμε τη σειρά καφέδων Gifts of the Forest κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας προσέχοντας να είναι οικολογικό.

Forest Fruit Flavour: γεύση από μούρα του δάσους

Μοιάζοντας με πολύτιμους λίθους του δάσους, τα φρούτα είναι τα δώρα που μας προσφέρουν τα δέντρα. Τα αρώματα ζουμερών μούρων κατακλύζουν αυτόν τον αρωματικό espresso, καθώς η επίγευση δημητριακών μεγάλης διάρκειας των ποικιλιών Arabica της Νότιας Αμερικής παίρνει μια εορταστική, γλυκιά νότα.

Forest Almond Flavour: μια γλυκιά γεύση ξηρών καρπών

Με τη γλυκιά γεύση ξηρών καρπών που κρύβει αυτός ο espresso από ποικιλίες Arabica της Νότιας Αμερικής, ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νότες αμυγδάλου, βανίλιας, και μια απαλή φρουτώδη γεύση στον βελούδινο χαρακτήρα δημητριακών αυτού του καφέ.

Για το σπίτι, αλλά και για δώρο.

Οι συνταγές κοκτέιλ

Οι λάτρεις της Nespresso μπορούν να εκπλήξουν τους επισκέπτες τους με συνταγές κοκτέιλ με καφέ Gifts of the Forest, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της αισθητηριακής εμπειρίας. Αν θέλετε να αντλήσετε έμπνευση για κοκτέιλ με καφέ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Nespresso.

Τα δώρα του Δάσους

Αυτήν την εορταστική περίοδο, η Nespresso προσφέρει επίσης μια σειρά αξεσουάρ και δώρων περιορισμένης έκδοσης για να εκπλήξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαλέξτε ανάμεσα στο καλαίσθητο advent calendar, την πάνινη τσάντα & το σημειωματάριο, όλα με την υπογραφή της Johanna Ortiz.

Διαλέξτε κάποιο δώρο ανάμεσα στο καλαίσθητο advent calendar, την πάνινη τσάντα & το σημειωματάριο, όλα με την υπογραφή της Johanna Ortiz.

Ανταπόδοση στο δάσος

Η Nespresso συνεργάζεται στενά με την Conservation International, με σκοπό την ανταπόδοση στο δάσος. Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην προστασία της φύσης μέσα από έργα γεωργοδασοκομίας, προς όφελος των οικοσυστημάτων στα οποία βασίζονται οι φάρμες καφέ της. Θέλοντας να προχωρήσει πέρα από την καλλιέργεια καφέ και να υποστηρίξει τις τοπικές κοινότητες που αποκαλούν το δάσος σπίτι τους, η Nespresso ανακοινώνει τη συνεισφορά της στην προστασία 10 εκατομμυρίων δέντρων στο δάσος του Αμαζονίου, στη Λα Πεδρέρα της Κολομβίας. Το εγχείρημα αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Conservation International και την κοινότητα Madroño της Λα Πεδρέρα. Στόχος είναι η διαφύλαξη των δασών έτσι ώστε ένα φλιτζάνι καφέ να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, από τον κόκκο του καφέ μέχρι το φλιτζάνι.

 

//Η limited edition συλλογή Gifts of the Forest είναι διαθέσιμη online και στις boutiques.

 

Διαβάστε ακόμα: Novecento & Millennio. Οι νέοι καφέδες της Nespressο μυρίζουν Ιταλία.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top