Επί του δρόμου, επί του γλυκού (πορτοκαλόπιτα, εν προκειμένω) κι επί του καλοκαιριού.

Καφές, γλυκά, κοκτέιλ και προζυμένια Panettone. Ναι, το δεύτερο Summer Street Party στο Δρόμο είναι γεγονός. Οσοι βρεθείτε στην οδό Εριφύλης 2 απέναντι από το Άλσος Παγκρατίου, στις 20 Ιουλίου (19:00 έως τις 00:00) θα το διαπιστώσετε και τα το… γευτείτε.

Η ομάδα του Antonis Selekos Conceptual Desserts ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση του 2ου καλοκαιρινού πάρτι που θα είναι γεμάτο από γεύσεις και αρώματα γλυκών και καφέ.

Θα απολαύσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία με γλυκά, Nespresso Summer Spritzes και κοκτέιλ με ρούμι Eminente.

Πάβλοβα ή πανετόνε; Γιατί να μπαίνουμε σε διλήμματα;

Το Erifilis Street Summer Party αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία – και πλέον παράδοση – για όλους τους φίλους και τους επισκέπτες οι οποίοι, θα απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη γλυκές απολαύσεις, αρωματικό καφέ Nespresso και Nespresso Summer Spritzes, απολαυστικά και δροσιστικά κοκτέιλ με Eminente Rum καθώς και ελαφρώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό San Pellegrino & μεταλλικό νερό Acqua Panna.

Cheesecake με φράουλα κι άλλες γλυκές απολαύσεις θα δοκιμάσουμε στο πάρτι.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πληθώρα από εκλεκτές γλυκές δημιουργίες με Nespresso & Eminente Rum ειδικά εμπνευσμένες για τη συγκεκριμένη μέρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στην Εριφύλης 2 στο κατάστημα της ομάδας Antonis Selekos Conceptual Desserts στο Παγκράτι. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πληθώρα από εκλεκτές γλυκές δημιουργίες με Nespresso & Eminente Rum ειδικά εμπνευσμένες για τη συγκεκριμένη μέρα ( Special for the Day Desserts) καθώς και τα αγαπημένα γλυκά του Antonis Selekos Conceptual Desserts.

Ο Αντώνης Σελέκος θα έχει ακόμη μια γευστική έκπληξη σε συνδυασμό με τα προζυμένια Panettone, για όσους βρεθούν στο street party. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με τα Panettone και μάλιστα κατάφερε με τη μαεστρία και την επιμονή του να τα βγάλει από το χριστουγεννιάτικο συγκείμενο και να μας τα προσφέρει όλες τις ημέρες του χρόνου.

Ο Αντώνης Σελέκος είναι ο μετρ του πανετόνε.

Το καλοκαιρινό πάρτι στους δρόμους είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει να φέρει κοντά τους πελάτες, φίλους, γείτονες και συνεργάτες της εταιρείας και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης πριν τον αποχαιρετισμό για το καλοκαίρι.

 

//Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 7248888 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

 

Διαβάστε ακόμα: Αντώνης Σελέκος. «Αυτός που βάζει ψυχή, δημιουργεί γλυκά που μένουν στον χρόνο».

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top