«Το πιο cool και ανεπιτήδευτο μπαρ που ανακάλυψα τελευταία».

«Το πιο cool και ανεπιτήδευτο μπαρ που ανακάλυψα τελευταία».

Χωμένο στο βάθος μιας στοάς του Χαλανδρίου, το «Σπίτι» σου μεταφέρει, ήδη από τη στιγμή που θα διαβείς την είσοδό του, το μήνυμα ότι εδώ σίγουρα θα περάσεις καλά. Η αισθητική του είναι vintage and more: το μωσαϊκό στο πάτωμα, η ξύλινη μπάρα και το σαλονάκι που θυμίζει μιαν άλλη εποχή κάνουν ιδανική παρέα με τις industrial design καρέκλες στο αίθριο και τη μικρή αίθουσα τέχνης στο πλάι του χώρου.

Και μια που είπα «ιδανική παρέα», μια παρέα τεσσάρων ‒λίγο πολύ γνωστών‒ φίλων βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του: ο παραγωγός ταινιών και διοργανωτής του Synch Festival Γιώργος Καρναβάς, ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος («Bank Bang»), ο επίσης διοργανωτής του Synch Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Αντώνης Φεράρα («Αμπάριζα» στο Σύνταγμα, «Speakeasy» στο Χαλάνδρι).

«Από τα καλύτερα κοκτέιλ στην Αθήνα, δια χειρός του mixologist Σίμου Ταγαρά».

«Τα περισσότερα εύσημα στα κοκτέιλ του μαγαζιού ‒από τα καλύτερα στην Αθήνα».

Τα περισσότερα εύσημα, ωστόσο, ανήκουν στα εξαιρετικά ‒σίγουρα από τα καλύτερα στην Αθήνα‒ κοκτέιλ (με βάση «σπιτικά» σιρόπια από τζίντζερ, αγγούρι, τσίλι κ.α.) του bar leader Σίμου Ταγαρά και της ομάδας του μαγαζιού.

Αν προσθέσετε και τις μουσικές, που εναλλάσσονται από jazz, blues, folk μέχρι disco, το… κοκτέιλ της διασκέδασης είναι εξασφαλισμένο.

Σημειώστε ότι εδώ και δυο εβδομάδες στο «Σπίτι» λειτουργεί και κουζίνα με κρύα πιάτα: σαλάτες, μπρουσκέτες, τάπας και φρέσκα σάντουιτς, με πολύ καλά και φρέσκα προϊόντα.

 

//«Σπίτι Cocktail Bar»: Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6833677.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top