Το Andro και το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρουν δωρεάν τρία πακέτα εξετάσεων.

  Συνήθως το ξεχνάμε, ενώ δεν θα έπρεπε. Δεν είμαστε άτρωτοι, δεν καταγόμαστε από τον Χαϊλάντερ. Η σημερινή μας ρώμη και άκρατη υγεία αύριο μπορεί να έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Το αποτέλεσμα είναι πολλοί άνθρωποι να πηγαίνουν στον γιατρό όταν έχει συμβεί η ζημιά.

  Το ουσιαστικό, όμως, είναι να προλάβεις το «κακό» προγραμματίζοντας ένα ετήσιο Check-Up, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση που βρίσκεται το σώμα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Check-Up είναι ένας προσυμπτωματικός έλεγχος και είναι σημαντικός για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τον τρόπο ζωής που πρέπει να ακολουθήσουμε, την περαιτέρω διερεύνηση σε περίπτωση που δείξει κάτι και, τελικά, να μας προσφέρει ηρεμία σε τυχόν άγχη που έχουμε γύρω από την υγεία μας.

  Προφανώς και το Check-Up προτείνεται για όλους, απλώς διαφοροποιείται ανάλογα με το φύλο και την ηλικία και θα πρέπει να γίνεται ετησίως. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια πολυτέλεια, αλλά για μια αναγκαιότητα την οποία επιζητεί ο οργανισμός μας.

  Το Andro και το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρουν τρία πακέτα Health Up σε ισάριθμους τυχερούς, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του πατέρα.

  Το άλλο σημαντικό θέμα είναι πού θα κάνεις αυτό το Check-Up, καθώς αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα συμβεί κάποιο λάθος και ότι ο έλεγχος θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές παραμέτρους που καθορίζουν την υγεία μας, τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε στις εγνωσμένες κλινικές.

  Μια τέτοια περίπτωση είναι το τμήμα Check-Up της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ. Εκεί τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, θερμομέτρησης, covid testing, χρήσης μέσων ατομικής προστασίας, ανεξάρτητης εισόδου, αυστηρής τήρησης ραντεβού για αποφυγή του συνωστισμού, καθώς και ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων.

  Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει υπερσύγχρονο Τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Σε μοντέρνο ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση  στη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUp του τμήματος Check-Up, καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.
  Οι χώροι είναι άνετοι και δεν παραπέμπουν σε κλινική.

  Ένα απλό check-up, συνήθως, περιλαμβάνει αιματολογικό έλεγχο και εξέταση ούρων, καρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Μπορεί, όμως, να περιλαμβάνει και παθολογική εξέταση, η οποία γίνεται από τον υπεύθυνο γιατρό του check-up.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο ιατρός θα κάνει διάφορες ερωτήσεις, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση της υγείας σας. Θα μετρήσει το ύψος και το βάρος σας, καθώς οι μεγάλες αλλαγές στο βάρος μπορεί να υποδεικνύουν προβλήματα υγείας. Θα κάνει έλεγχο των ζωτικών σημείων, όπως μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παλμών, ακρόαση πνευμόνων, ψηλάφηση διάφορων οργάνων του σώματος.

  Τα πιο πλήρη check-ups μπορεί να περιλαμβάνουν και εξέταση από άλλες ειδικότητες.

  Θα ελέγξει τη λίστα φαρμάκων μας και έτσι θα αξιολογήσει εάν εξακολουθούμε να έχουμε ανάγκη τα φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία λαμβάνουμε ή αν πρέπει να προσαρμόσουμε τη δοσολογία. Τέλος, θα συζητήσει μαζί μας το ατομικό και οικογενειακό ιατρικό ιστορικό, ώστε να ζητήσει περαιτέρω εξετάσεις, εάν είναι αναγκαίο.

  Τα πιο πλήρη check-ups μπορεί να περιλαμβάνουν και εξέταση από άλλες ειδικότητες, όπως οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο, καρδιολόγο, γυναικολόγο, αλλά και πιο ειδικές εξετάσεις (δοκιμασία κοπώσεως, υπερηχογράφημα καρδιάς, Pap-test, μαστογραφία και σπιρομέτρηση). Εκτός των βασικών check-ups, υπάρχουν και τα εξειδικευμένα, οστεοπόρωσης, θυρεοειδούς, το καρδιολογικό check-up ή του προστάτη.

  Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ο ιατρός, γνωρίζοντας τις καθημερινές μας συνήθειες, αξιολογώντας το κοινωνικό μας περιβάλλον και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, μπορεί να μας ζητήσει συμπληρωματικές εξετάσεις για να γίνει σωστή διάγνωση.

  Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει διάφορα πακέτα προληπτικού ελέγχου ανάλογα με το φύλο και την ηλικία.

  Παράλληλα, θα μας εκθέσει τους παράγοντες κινδύνου και θα μας δώσει συμβουλές για αλλαγή τρόπου ζωής – διακοπή καπνίσματος, απώλεια βάρους, υγιεινή διατροφή, σωματική άσκηση, αλλά και θα σας αναφέρει μέσα προστασίας της υγείας σας (εμβόλια, τρόπους πρόληψης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και μέσα αντισύλληψης). Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει έμπειρους ιατρούς σε κάθε ειδικότητα.

  Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα εξειδικευμένα Check-Up που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του προστάτη, των οστών, της χοληστερόλης, του θυροειδούς, του διαβήτη και της καρδιάς.

  Αν η απόφαση για ένα Check-Up είναι σημαντική, η επόμενη που πρέπει να λάβουμε είναι τι είδους Check-Up θα είναι αυτό. Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρει διάφορα πακέτα προληπτικού ελέγχου ανάλογα με το φύλο και την ηλικία – healthUp MEN Basic, Advanced & Plus, healthUp WOMEN Basic, Advanced & Plus – καθώς και εξειδικευμένα πακέτα Check-Up που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του προστάτη, των οστών, της χοληστερόλης, του θυροειδούς, του διαβήτη και της καρδιάς.

  Ολα αυτά ή ο σωστός συνδυασμός τους θα αποτρέψει πολλά άσχημα σενάρια στο μέλλον, τα οποία υπό άλλες συνθήκες ενδέχεται να μην τα αποφύγουμε. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της αντιμετώπισης ενός προβλήματος. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.

   

  Δείτε αναλυτικά τα πακέτα healthUp εδώ.

   

  //Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00.
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091, Email: [email protected]

   

  Διαγωνισμός – κερδίστε δωρεάν εξετάσεις με αφορμή την ημέρα του πατέρα 

  Το Andro σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική προσφέρουν τρία πακέτα Health Up ( MEN BASICMEN ADANVED MEN PLUS). Από την Παρασκευή 17/5 έως την Κυριακή 19/5 (παγκόσμια ημέρα του πατέρα) μπορείτε να πάρετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθώντας το @andro_gr στο Instagram. Στη συνέχεια, κάνετε like στο post για τις εξετάσεις και mention δύο φίλους σας. Οι 3 τυχεροί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21/5, στο ίδιο post.

   

  Διαβάστε ακόμα: Γιατί το νερό είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top