Peugeot: ο Όμιλος Συγγελίδη καλύτερος εισαγωγέας παγκοσμίως

  Σε πείσμα των καιρών, ή ίσως εξαιτίας τους, μια ελληνική επιχείρηση κερδίζει μια διεθνή και ιδιαίτερα σημαντική διάκριση.

   
  Peugeot award

  Οι κ. Denis Martin (European Operational Director), Πολυχρόνης Συγγελίδης, Carlos Tavares (Πρόεδρος του Ομίλου PSA) και Γιάννης Συγγελίδης στην εκδήλωση για την απονομή του βραβείου “Best Importer President Award 2015”. (photo credit: Peugeot).

  Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Συγγελίδη κατέκτησε το βραβείο “Best Importer President Award 2015”, για τις επιδόσεις του στην αντιπροσώπευση των Peugeot στην Ελλάδα.

  Κατά τη διάρκεια δε της απονομής του βραβείου, πριν από λίγες μέρες στο Παρίσι, ο Πρόεδρος του Ομίλου PSA (Peugeot-Citroën), Carlos Tavares, έκανε ειδική μνεία στα ποιοτικά επιτεύγματα της ελληνικής αντιπροσωπείας, επιπλέον των ποσοτικών κριτηρίων.

  Mετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, το μερίδιο αγοράς της Peugeot από 2,5% το 2013 πέρασε στο 3,1% το 2014 και στο εντυπωσιακό 6,7% το 2015.

  Στα τελευταία, συγκαταλέγονται η αύξηση, μετά την ανάληψη της αντιπροσώπευσης από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014, του μεριδίου αγοράς της Peugeot από 2,5% το 2013 στο 3,1% το 2014 και στο εντυπωσιακό 6,7% το 2015.

  Γεγονός είναι, πάντως, πως ειδικά σήμερα ακόμη και το καλύτερο προϊόν, οποιοδήποτε προϊόν, χωρίς την υποδομή που συνιστούν, αφενός, οι απαραίτητες για τη σωστή του εκπροσώπηση επενδύσεις και, αφετέρου, η κατάλληλη εκπαίδευση των ανθρώπων που θα το υποστηρίξουν –σε όλη του τη ζωή μάλιστα, μιας και μιλάμε για αυτοκίνητο– μπορεί τελικά να μην έχει την επιτυχία που του αξίζει – για να μη πούμε «θα πάει άκλαυτο».

  Βλέπετε, η εποχή της επίπλαστης ευφορίας της ευμάρειας, όταν το μόνο εργαλείο πωλήσεων για την αντιπροσώπευση ενός καλού αυτοκινήτου ήταν ένα μακρύ κοντάρι για να κρατάς τους πελάτες σου στη σειρά, έχει δυστυχώς (ή μήπως ευτυχώς;) παρέλθει ανεπιστρεπτί.

   

  Διαβάστε ακόμα: «Σκάνδαλο VW» – η επόμενη μέρα.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Πιο δημοφιλή

  Επειδή η αλήθεια κρύβεται πάντα στα ψιλά γράμματα, καλό είναι να διασκεδάζουμε με το συγκεκριμένο app, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και τις συνέπειες.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Στη νέα σειρά after office drinks του Andro, συναντάμε την ταλαντούχα σχεδιάστρια του οίκου Zeus & Δione. Με ένα -και περισσότερα- ποτήρια εκλεκτό ροζέ L’Ésprit du Lac, συζητάμε για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής: Για το καθημερινό τελετουργικό της δουλειάς, τις σχέσεις με συναδέλφους, τις στιγμές χαλάρωσης μετά το γραφείο... Όλα εκείνα που μας απασχολούν καθημερινά και είναι στο χέρι μας να μη γίνονται ρουτίνα.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  O εκδότης του Αndro ήταν προσκεκλημένος στο Utopia του Golden Hall, στην εγκατάσταση των New Nomads που επιμελείται ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Μίλησαν για το αντρικό στιλ, την πολιτική ως ευγενές σπορ, την υψηλή γαστρονομία και το σουβλάκι, και μοιράστηκαν ιστορίες από θρύλους όπως ο Σων Κόνερι και ο Αντώνης Μπενάκης.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Ο δημιουργός του περιοδικού Skipper ONDECK μιλάει στο Andro για το όραμά του γύρω από το χώρο του yachting και του θαλάσσιου τουρισμού, την επιτυχή εδραίωση του περιοδικού στο εξωτερικό και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή
  Button to top Andro