Τα στεκια των διακοπων

Top 5 Πέντε στέκια για να ανακαλύψετε την αυθεντική Μηλέικη κουζίνα

Από φρέσκια ψάρια και σκορδολάζανα μέχρι κυδωνάτες πατάτες και γιαγιαδίστικες πίτες, ο Βασίλης Δημαράς μας ξεναγεί στα 5 πιο ψαγμένα φαγάδικα της Μήλου.

 

Μικρό, χαριτωμένο, γεμάτο χρώματα, που φέρνει σε κάτι από μπακάλικο αλλά και παλιά ταβέρνα, το Καφενείο Γαλάνης είναι ένα από τα γευστικά μυστικά της Μήλου.

Ερωτική, άγρια, ήρεμη, νόστιμη. Αυτά είναι μερικά από τα επίθετα που ταιριάζουν στην Μήλο. Μπορεί να είναι γνωστή παγκοσμίως για το άγαλμα της Αφροδίτης και για τα πολλά παλιά ορυχεία που έδιναν πλούτο και ζωή, όμως το κυκλαδίτικο αυτό νησί έχει και άλλα για να υπερηφανεύεται. Όπως για παράδειγμα για την γαστρονομία της και τα τοπικά της προϊόντα που δύσκολα τα βρίσκεται εκτός νησιού.

Για αυτό και εμείς σας προτείνουμε πέντε μέρη όπου θα μπορέσετε να γνωρίσετε την μηλέικη κουζίνα και φυσικά να την ερωτευτείτε.

 

Στην επόμενη σελίδα: Στο Ω! Χαμός γίνεται χαμός.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστήριος συλλέκτης έργων τέχνης, συνιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του Athenée που διαδέχεται το εμβληματικό Zonar's, μοιράζεται μαζί μας τη δική του κουλτούρα καφέ. Τελειομανής, αισιόδοξος και... Taficionado, προσδοκά ακόμα θετικότερες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας, και ειδικά του ποιοτικού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro