Pax Homemade Burgers: από τη Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη και τώρα στην Αθήνα

Αφού πριν από λίγες ημέρες εντυπωσίασε στο Burger Fest 2018 της Αθήνας, το γνωστό burger house της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην πρωτεύουσα.

 

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι.

«Ένα μπέργκερ μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό όσο ένα ακριβό γεύμα» είχε πει κάποτε ο γνωστός νεοϋορκέζος επιχειρηματίας Aby Rosen. Και θα συμφωνήσουμε μαζί του σε αυτό. Ένα μπέργκερ, όταν είναι σωστά ψημένο, ζουμερό και με φρέσκα υλικά μοιάζει καλύτερο από το κάθε gourmet πιάτο.

Και σε αυτό τον κόσμο θέλει να μας βάλει το Pax Homemade Burgers, το οποίο σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα. Βέβαια, όσοι το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο Burger Fest 2018, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του κι όπως φαίνεται μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Το αντίθετο μάλιστα: τα Pax στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθηναϊκή street food σκηνή κέρδισαν την 3η θέση στα βραβεία για τα καλύτερα burger houses στην ψηφοφορία του κοινού.

Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.

Η ιστορία των Pax ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, και από το 2013 συνεχίζεται με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη όπου μετράνε πλέον τρία μαγαζιά.

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας. Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, το ίδιο και οι σπιτικές σάλτσες και φρέσκες τηγανητές πατάτες.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Υπομονή λίγο καιρό, μέχρι να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο αθηναϊκό Pax.

//paxburgers.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι καυτό τώρα στο αθηναϊκό γαστρονομικό στερέωμα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Φυτικά τυριά, εναλλακτικά burgers, φαλάφελ με σος ταχίνι και φυσικά εκλεκτός καφές Taf. To 'ΑV IT στη Γλυφάδα είναι το κατάλληλο μέρος για τους λάτρεις των vegan και άκρως υγιεινών πιάτων. Η Αυγή Ιατρού μοιράστηκε μαζί μας τη λατρεία της για τον καφέ και την ηθική του. Και, ναι, τον πίνει πάντα σκέτο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με άπλετη θέα στην ιερό βράχο της Ακρόπολης -και στο εμβληματικό Μουσείο- ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος τεστάρει ένα νέο, χαμηλού προφίλ μπαρ εστιατόριο με φιλόδοξα τάπας (μακαρόν φουαγκρά, νιγκίρι λευκής μελιτζάνας...)καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, αλλά και ενδιαφέρουσες οινικές επιλογές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ολα ξεκίνησαν το 2009, σε ένα μικρό, φωτεινό μαγαζί στην Εμμανουήλ Μπενάκη. Το όραμα του Γιάννη Ταλούμη να πίνουμε εκλεκτό espresso στην Αθήνα σε προσιτές τιμές, απέκτησε σάρκα, οστά και… διαπεραστικό άρωμα. Μια δεκαετία μετά, το Taf Café συνεχίζει να εξελίσσεται και να ορίζει τις τάσεις στον καφέ. Πάρτε κι εσείς μια γεύση, μέσα σε ένα λεπτό, από την κουλτούρα και τον ρυθμό μιας διεύθυνσης που θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα.  

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κίμων Φραγκάκης ταξίδεψε στο Κονιάκ της Γαλλίας για να συναντήσει έναν αξιοθαύμαστο επιχειρηματία: Τον «Στιβ Τζομπς» των ποτών, δημιουργό του σοφιστικέ G’Vine, ενός τζιν από σταφύλια, που μοσχοβολάει καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro