Pax Homemade Burgers: από τη Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη και τώρα στην Αθήνα

Αφού πριν από λίγες ημέρες εντυπωσίασε στο Burger Fest 2018 της Αθήνας, το γνωστό burger house της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην πρωτεύουσα.

 

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι.

«Ένα μπέργκερ μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό όσο ένα ακριβό γεύμα» είχε πει κάποτε ο γνωστός νεοϋορκέζος επιχειρηματίας Aby Rosen. Και θα συμφωνήσουμε μαζί του σε αυτό. Ένα μπέργκερ, όταν είναι σωστά ψημένο, ζουμερό και με φρέσκα υλικά μοιάζει καλύτερο από το κάθε gourmet πιάτο.

Και σε αυτό τον κόσμο θέλει να μας βάλει το Pax Homemade Burgers, το οποίο σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα. Βέβαια, όσοι το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο Burger Fest 2018, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του κι όπως φαίνεται μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Το αντίθετο μάλιστα: τα Pax στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθηναϊκή street food σκηνή κέρδισαν την 3η θέση στα βραβεία για τα καλύτερα burger houses στην ψηφοφορία του κοινού.

Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.

Η ιστορία των Pax ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, και από το 2013 συνεχίζεται με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη όπου μετράνε πλέον τρία μαγαζιά.

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας. Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, το ίδιο και οι σπιτικές σάλτσες και φρέσκες τηγανητές πατάτες.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Υπομονή λίγο καιρό, μέχρι να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο αθηναϊκό Pax.

//paxburgers.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι καυτό τώρα στο αθηναϊκό γαστρονομικό στερέωμα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το κυκλαδίτικο γκραν σουξέ «Lollo’s» άνοιξε σε μια όμορφη μονοκατοικία του Χαλανδρίου με την στυλάτη υπογραφή των AK-A architects. Ετοιμαστείτε για επικές -ωοειδείς!- pinse (πίτσες), εκπάγγλου τραγανότητας και σέξι ζουμερότητας. Εμείς σπεύσαμε και τις δοκιμάσαμε πρώτοι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εδώ ο Wes Anderson θα έτρωγε Γαλλικά comfort food πιάτα της γιαγιάς του διάστερου Michelin Chef Arnaud Bignon. Και μπουγάτσα με μαστίχα. Δίπλα στο κομψό ξενοδοχείο Excelsior.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η φοβερή «τσαγερί», «γλυκισματερί», Fortnum & Mason με το άψογο eau de nil προφίλ, αντικαθιστά το Grand Café στο «αίθριο» του Royal Exchange στην καρδιά του Βρετανικού Σίτι και προκαλεί ρίγη στις ευγενείς ταξιδιωτικές συνειδήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

1987-2018, τρεις δεκαετίες -και βάλε- με το απίθανο Rock n Roll να είναι ακόμη εδώ. Φέτος, με τον chef Χριστόφορο Πέσκια να εκσυγχρονίζει τα κλασσικά rock hamburgers, να επιμελείται το menu και να στρέφει την προσοχή από τη μυθική μπάρα στα τραπέζια, για καλό φαγητό: Comfort food με αμερικάνικη ψυχή, ασιατικά αρώματα και μεσογειακή ελαφράδα, χωρίς φιοριτούρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro