Pax Homemade Burgers: από τη Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη και τώρα στην Αθήνα

Αφού πριν από λίγες ημέρες εντυπωσίασε στο Burger Fest 2018 της Αθήνας, το γνωστό burger house της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην πρωτεύουσα.

 

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι.

«Ένα μπέργκερ μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό όσο ένα ακριβό γεύμα» είχε πει κάποτε ο γνωστός νεοϋορκέζος επιχειρηματίας Aby Rosen. Και θα συμφωνήσουμε μαζί του σε αυτό. Ένα μπέργκερ, όταν είναι σωστά ψημένο, ζουμερό και με φρέσκα υλικά μοιάζει καλύτερο από το κάθε gourmet πιάτο.

Και σε αυτό τον κόσμο θέλει να μας βάλει το Pax Homemade Burgers, το οποίο σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα. Βέβαια, όσοι το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο Burger Fest 2018, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του κι όπως φαίνεται μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Το αντίθετο μάλιστα: τα Pax στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθηναϊκή street food σκηνή κέρδισαν την 3η θέση στα βραβεία για τα καλύτερα burger houses στην ψηφοφορία του κοινού.

Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.

Η ιστορία των Pax ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, και από το 2013 συνεχίζεται με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη όπου μετράνε πλέον τρία μαγαζιά.

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας. Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, το ίδιο και οι σπιτικές σάλτσες και φρέσκες τηγανητές πατάτες.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Υπομονή λίγο καιρό, μέχρι να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο αθηναϊκό Pax.

//paxburgers.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι καυτό τώρα στο αθηναϊκό γαστρονομικό στερέωμα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήκαμε πρώτοι στο νέο «παιδί» του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, το Bon Bon στον Πειραιά. Ένα πρότυπο κατάστημα, εργαστήρι και χώρο παραγωγής ιδεών. Συγκρατήστε το όνομα του Κρίτωνα, θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην εγχώρια ζαχαροπλαστική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στις γραμμές του τραμ, στον Νέο Κόσμο, το καινούργιο μαγαζί των Φώτη Φωτεινόγλου και Θοδωρή Κασσαβέτη δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά δύο βδομάδες ζωής, αλλά είναι ήδη talk of the town.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο bartender του Τhe Clumsies ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού ελληνικού τελικού του World Class και ήδη ετοιμάζεται για τη Γλασκώβη, όπου τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί ο παγκόσμιος τελικός της διοργάνωσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro