Τα πιο «σέξι» φαγητά του δρόμου στην Αθήνα

Από το Κουκάκι στην Αιόλου και από το Σύνταγμα στα Εξάρχεια, είναι ανεκτίμητο εκεί που περπατάς να κάνεις στάση για κάτι λαχταριστό «στα όρθια». Νέα Υόρκη γίναμε.

 

Το κολασμένο Italiano με κεφτεδάκια, τυρί, πίκλες, κρεμμύδι, dijonesse.

Big Mouth
Ξέρεις αυτό το γνωμικό που λέει «μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις»; Ε, στο Big Mouth και μεγάλη μπουκιά θα φας και μεγάλο λόγο θα πεις, καθώς πρόκειται για το απόλυτο σαντουιτσάδικο στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι πώς δεν υπάρχει σάντουιτς που έχεις φανταστεί και δεν θα το βρεις εκεί: θέλεις με κεφτεδάκια; Το έχει. Με ψαρονέφρι; Το έχει; Για vegan; Φυσικά. Με πιο ελληνικό ταμπεραμέντο; Δεν το συζητάμε. Αλλά τρία δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα: Το best seller τους Chicken Deli (με κοτόπουλο, μπέικον, γκούντα, γραβιέρα, vinaigrette), το Belle Monto (χοιρινό, μπέικον, μανιτάρια, κρεμμύδι, σπανάκι, μουστάρδα) και το κολασμένο Italiano (κεφτεδάκια, τυρί, πίκλες, κρεμμύδι, dijonesse). Όλα φτιάχνονται εκείνη τη στιγμή (θα περιμένεις, αλλά αξίζει) με εξαιρετικό ζυμωτό ψωμί και φρέσκα υλικά. Μην παρασυρθείς, όλα τα σάντουιτς είναι διπλά – όπως μαρτυρά η φωτογραφία.

// Πραξιτέλους 20, Αθήνα, 210 3250 449

 

Στην επόμενη σελίδα: Talking Breads, έρωτας με την πρώτη μπουκιά.

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro