Γίνεται να λείπει η Ελένη Λουκά από τις διαδηλώσεις; (Nikos Libertas / SOOC).

Διάλογος νο1

– Γραφείο διαδηλώσεων, παρακαλώ.
– Ναι γεια σας, μια διαδήλωση ήθελα να κάνω.
– Θα είστε μόνος σας ή με παρέα;
– Έχω καλέσει 10 άτομα αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα.
– Πολύ ωραία, μισό λεπτό να κοιτάξω τις κρατήσεις… έχω κενό στην Ακαδημίας, Δευτέρα στις 16.10, για 50 λεπτά. σας εξυπηρετεί;
– Δευτέρα δεν μπορώ, έχω μάθημα οδήγησης. Τρίτη θα βόλευε καλύτερα.
– Για πόσες λωρίδες κυκλοφορίας ενδιαφέρεστε; Ισως μπορέσω να σας στριμώξω το πρωί της Τρίτης νωρίς κατά τις 8, αλλά να έχετε υπόψη ότι είναι δύσκολη μέρα, έχουμε πολλές κρατήσεις.
– Εντάξει, αλλά θέλω οπωσδήποτε λεωφορειολωρίδα και ίσως και μεσαία. Μη με βάλετε σε τίποτα πεζοδρόμια να μας λένε ποτάμια, φλώρους.
– Δυστυχώς, έχω μόνο αριστερή λωρίδα, και αυτή μισή δηλαδή, μέχρι Σίνα, μετά είναι κρατημένη από vegan ΟΥΚαδες εδώ και 2 μήνες.
– Τιμούλα;
– Εξαρτάται από το πακέτο, αν θα περιλαμβάνει πλακάτ, μεγάφωνα, dj, μπογιές κλπ. Θα σας στείλω ένα μέιλ με την προσφορά μας συνολικά και θα συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες.

«Ναι έλα, θέλουμε να κατεβούμε 100 παπαίοι τρικάβαλο για να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού τον Μάιο του 2032 στην Ομόνοια».

 

Διάλογος νο2

– Γραφείο διαδηλώσεων, παρακαλώ.
– Ναι γεια σας, για πορεία στην Αθήνα στο κέντρο σωστά έχω πάρει;
– Ναι, σας ακούω.
– Είμαι πρόεδρος του «Σωματείου φίλων του ανεπάγγελτου τζίτζικα», έχουμε επέτειο 15 χρόνων, και θα ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό. Θα ήθελα να κλείσω τη μια λωρίδα από τον Μεγάλο Περίπατο της Πανεπιστημίου και μία λωρίδα αυτοκινήτων και να σκορπίσουμε 1000 ανεπάγγελτα τζιτζίκια στις ζαρντινιέρες με τις ψευδοπιπεριές.
– Πολύ ωραία! Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι σημαντική επέτειος για το σωματείο σας, αν θέλετε πραγματικά να μιλάει όλη η Αθηνα για σας, θα σας πρότεινα να κλείσετε και μια λωρίδα αυτοκινήτων, και για να γίνει πραγματικό ντόρος, να κατηφορίσετε και προς την Σταδίου και να κάτσετε για 20 λεπτά έξω από το υπουργείο Εσωτερικών να πιείτε μια μπυρίτσα.
– Μου ακούγεται εξαιρετικό!
– Τέλεια, για ποια μέρουλα να κοιτάξω; Μια Τεταρτούλα πρωί είναι καλά;
– Βεβαίως, θα ειδοποιήσω και τους υπόλοιπους άμεσα.
– Έχετε ξανακάνει διαδήλωσε σε μας, έχετε κάποια loyalty card;
– Όχι, είμαστε νέοι πελάτες.
– Πολύ καλά, θα σας στείλω μια φόρμα να μου συμπληρώσετε ονοματάκι, ατομάκια κλπ και θα σας κάνω εγγραφή.

 

Διάλογος νο3

– Διαδηλώσεις, λέγετε…
– Ναι έλα, θέλουμε να κατεβούμε 100 παπαίοι τρικάβαλο για να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού τον Μάιο του 2032 στην Ομόνοια.
-Αϊ στο διάολο κωλόπαιδα, τελείωσε το σχολείο και κάνετε φάρσες.

«Aν διαδηλώσω στον Μεγάλο Περίπατο, γνωρίζετε αν φθείρονται τα Louboutin μου;»

 

Διάλογος νο4

– Διαδηλώσεις, λέγετε…
– Ναι γεια σας, είμαστε οι γνωστοί άγνωστοι.
– Καλώς τα παιδιά! Τι νέα; Μας λείψατε με την καραντίνα!
– Γράφουμε ένα άρθρο για ένα διεθνές περιοδικό και θέλουμε να κάνουμε μια πιλοτική πορεία, όπου θα δοκιμάσουμε την αντοχή των νέων υλικόν που μας διαθέτετε στον Μεγάλο Περίπατο. Σαν test-throw, ένα πράγμα.
– Βεβαίως, για πότε λέτε;
– Βρες μας μια μέρα που να έχει πολύ κόσμο, να χωθούμε, ξέρεις μωρέ, κλασικά πράγματα, μην είμαστε μόνοι μας γιατί τότε δε θα είμαστε γνωστοί άγνωστοι.
– Ωραία, θα βρω μια πανελλαδική απεργία να σας βάλω τότε.
– Ωραία. Αν αλλάξει κάτι ειδοποιούμε.

 

Διάλογος νο5

– Γραφείο διαδηλώσεων, παρακαλώ.
-Ναι καλήμερα σας, μια ερώτηση… αν διαδηλώσω στον Μεγάλο Περίπατο, γνωρίζετε μήπως αν φθείρονται τα Christian Louboutin μου;
-Μια φθορά θα την έχουν, ψέματα δεν θα σας πω κυρία μου, όμως σύντομα θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος, τέρμα δεξιά, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το έργο άλλα σας το λέω εγώ εμπιστευτικά, στρωμένος με συνθετικό χλοοτάπητα, ειδικά για διαδηλωτές και διαδηλώτριες με ακριβά παπούτσια. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πληροφορίες. Λίγη υπομονή κάντε, μην μας μαστιγώνετε άλλο.

 

Διαβάστε ακόμα: 5 χρόνια από το Δημοψήφισμα: τότε που η Ελλάδα αναστέναξε.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top