Most Viewed

Πριν σπεύσετε να το βαφτίσετε «όνειδος», σκεφτείτε πως εμφανίζεται δειλά δειλά στην αγορά για οικολογικούς λόγους. Αξίζει, όμως, να το δοκιμάσει κανείς; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, δίνει μια ευθεία και κατατοπιστική απάντηση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην καρδιά του Mayfair και στο εστιατόριο του Λονδίνου που έκανε πάταγο μόλις άνοιξε, το Οινοποιείο Χατζηδάκη υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε μια διονυσιακή γιορτή για τα 25α γενέθλιά του. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, ήταν μεταξύ των λίγων συνδαιτυμόνων και γράφει τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί τα παλ ροζέ να φαίνονται πιο σικ, εντούτοις τα σκουρόχρωμα, αυτά που μας θυμίζουν το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, έχουν μεγαλύτερη διαδρομή και έντονο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Από την Ελλάδα στη Γαλλία κι από την Ισπανία στην Ιταλία, η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, μας προτείνει τις ετικέτες που θα μείνουν στη θύμησή μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μούφα κρασιά, πράξεις εκδίκησης, περίεργες προσμίξεις και άλλα ηχηρά έχουν συμβεί κατά καιρούς στον κόσμο του κρασιού. Τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο σ' αυτό τον κόσμο, γιατί να αποτελεί εξαίρεση ο οινικός χώρος; Γράφει η Εύα Μαρκάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δροσερά, φρουτώδη, τσαχπίνικα. Τα κρασιά αυτή την περίοδο πρέπει να έχουν ανοιξιάτικη διάθεση. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει για εμάς τα δέκα πιο ενδιαφέροντα και μας προτείνει με τι πιάτα θα τα ταιριάξουμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στη Γαλλία με τον διάσημο οινοποιό Sebastian Riffault που φημολογείται πως έχει κακοποιήσει σεξουαλικά παραπάνω από μια γυναίκες. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη κατηγορία στο δικαστήριο, τα όσα ακούγονται έχουν οδηγήσει σε μεγάλη πτώση των πωλήσεων του. Πόσο μπορούμε να διαχωρίσουμε ένα κρασί από το δημιουργό του; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, θέτει ένα ερώτημα απόλυτα σημερινό και αποφαίνεται πως το κρασί είναι πρωτίστως συναίσθημα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι ροζέ θα βάλτε στην καρδιά σας τώρα που άνοιξε για τα καλά ο καιρός; Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, παίζει οικονομικά, αλλά και γευστικά. Μας προτείνει value for money διαμαντάκια και τα συνδυάζει με τα κατάλληλα πιάτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποιοι λένε πως είναι το next big thing του ελληνικού αμπελώνα. Σκορπάει ντελικάτα αρώματα και έχει φίνο φρουτώδη χαρακτήρα. Η Wine Vixen του Αndro, Εύα Μαρκάκη, μας προτείνει νέες ετικέτες, αλλά ποντάρει και σε κάποιες κλασικές και δοκιμασμένες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα κρασιά που βγαίνουν από το Harlan Estate είναι το όνειρο κάθε οινόφιλου. Η Wine Vixen του Andro, Eύα Μαρκάκη, γράφει την ιστορία αυτού του επιτυχημένου επιχειρηματία που επένδυσε στο κρασί και δεν έχασε. Γιατί αξίζει να δοκιμάσουμε τις ετικέτες του. Προσοχή, όμως, οι τιμές του δεν είναι για όλα τα βαλάντια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θησείο, Νέος Κόσμος και Κόρινθος. Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, ξέρει να ξετρυπώνει τα καινούργια εστιατόρια που υπόσχονται ψαγμένα κρασιά και καλό φαγητό. Ιδού οι προτάσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λευκά, ροζέ, κόκκινα και αφρώδη. Ολα τους καινούργια και τσαχπίνικα. Και, ναι, φωνάζουν, πως θα μας συνοδεύσουν το προσεχές καλοκαίρι. Η Εύα Μαρκάκη ολοκλήρωσε με επιτυχία έναν οινικό «μαραθώνιο» και γράφει ποια κρασιά πρέπει να έχουμε κατά νου. Κρατήστε σημειώσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν σας έφτασε το αφιέρωμα που κάναμε για τις σπουδαίες γυναίκες και τα φίνα κρασιά τους; Εχουμε και συνέχεια! Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, επιλέγει δέκα ακόμη ετικέτες που αξίζει να δοκιμάσετε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top