Οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν εμβληματικές ετικέτες μεταξύ των οποίων το RunRig από το Torbreck και το Te Rehua Pinot Noir από το Escarpment.

Για ένα μόνο βράδυ η ομάδα του Άρη Βεζενέ συνθέτει ένα μενού πέντε σταδίων για να αγκαλιάσει και να αναδείξει τις χαρισματικές ετικέτες των οινοποιείων Torbreck της Αυστραλίας και Escarpment της Νέας Ζηλανδίας. Θα είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός ανάμεσα στην γαστρονομική κουλτούρα του εστιατορίου Vezené και τα μοναδικά αυτά κρασιά. Ο Βεζενές δεν είναι ένας εστιάτορας που κάνει events απλά για να τα κάνει. Έχει πάντα ένα μελετημένο σκεπτικό πίσω από αυτά.

Ο Βεζενές δεν είναι ένας εστιάτορας που κάνει events απλά για να τα κάνει. Έχει πάντα ένα μελετημένο σκεπτικό πίσω από αυτά.

Τα πιάτα θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την εμμονή στη λεπτομέρεια, την φρεσκάδα των πιο ιδιαίτερων πρώτων υλών και την διαχείρισή τους με σκοπό την απόλυτη απόλαυση.

Στο νέο αυτό δείπνο που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς γευστικών εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, ανάμεσα στους καλεσμένους θα παρευρίσκεται ο Sacha Timaeus, υπεύθυνος για την παρουσίαση αυτών των οινοποιείων σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάσουν εμβληματικές ετικέτες μεταξύ των οποίων το RunRig από το Torbreck και το Te Rehua Pinot Noir από το Escarpment.

Τα πιάτα που θα παρουσιαστούν σε κάθε στάδιο του μενού θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια, την φρεσκάδα των πιο ιδιαίτερων πρώτων υλών και την διαχείρισή τους με σκοπό την ανόθευτη  απόλαυση. Αυτή τη φορά θα εστιάσουν στη συνοδεία των σπουδαίων αυτών κρασιών για να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

To spin the bottle είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα στην γαστρονομική κουλτούρα του εστιατορίου Vezené και τα μοναδικά κρασιά.

Το κελλάρι του οινοποιείου Torbreck που βρίσκεται στην Barossa Valley της Αυστραλίας.

Το οινοποιείο Torbreck που βρίσκεται στην Barossa Valley είναι ένα από τα 100 οινοποιεία στον κόσμο που έχει ξεχωρίσει ο καταξιωμένος κριτικός οίνου Robert Parker στις αξιολογήσεις του. Παράλληλα, το Escarpment στη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στο Martinborough – ένα μικρό χωριό- και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον κόσμο του Pinot Noir, της ποικιλίας που βασιλεύει σε αυτήν την περιοχή του πλανήτη με την άγρια και φινετσάτη ομορφιά του.

Το μενού πέντε σταδίων περιλαμβάνει στρείδια fine de claire, μπαρμπούνι σαβόρο, σκορπίνα μπουρδέτο, ψητή φραγκόκοτα, αλλά και επικό μοσχαρίσιο φιλέτο Chateaubriand.

 

//Το κόστος του δείπνου Spin the Bottle είναι 95 ευρώ ανά άτομο. Για κρατήσεις: [email protected] και τηλ. 210 7232002.

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top