Φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ και φρέσκα φρούτα. Ο καλύτερος συνδυασμός για εκλεκτό σορμπέ.

Μεταλλικό νερό από τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο σε συνδυασμό με τα αρώματα και τις γεύσεις των φρούτων. Τι καλύτερο πάντρεμα από αυτό;

Ο συνδυασμός είχε συμβεί πέρυσι τέτοια εποχή ανάμεσα στο ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie και ήταν κάτι παραπάνω από πρωτοποριακός και επιτυχημένος. Γιατί, λοιπόν, να μην επαναληφθεί;

Με φραουλένια γεύση.

Οπερ και εγένετο. Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις αγαπημένες γεύσεις sorbet, τώρα και χωρίς ζάχαρη!

Με γεύση μάνγκο.

Αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε επτά νέες γεύσεις sorbet από 100% φυσικά φρούτα σε κανονική αλλά και sugar free εκδοχή (για όσους θέλουν να προσέξουν λίγο παραπάνω τη σιλουέτα τους) με βάση το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα, Καρδίτσας.

Με λεμόνι και καρύδα.

Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις νέες γεύσεις; Στα καταστήματα Fresh Patisserie αναζητώντας τη συσκευασία με την χαρακτηριστική μπλε σταγόνα, στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter & Σοκολάτα bitter χωρίς ζάχαρη. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε κατόπιν παραγγελίας τις γεύσεις Ροδάκινο και Lychee.

Με σοκολάτα bitter & Σοκολάτα bitter χωρίς ζάχαρη.

Ωραίο tip που αξίζει να το δοκιμάσετε: συνοδεύστε τις sorbet γεύσεις με τον πιο κομψό σύμμαχο ενυδάτωσης, τη stylish φιάλη 330 ml του ΘΕΟΝΗ. Ανακαλύψτε τη στα ψυγεία των Fresh Patisserie και χαρίστε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ανάσα δροσιάς και ενυδάτωσης.

Με γεύση λεμόνι.

Το σίγουρο είναι ότι ο συνδυασμός μεταλλικού νερού και φρούτων θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Οι σεφ των Fresh Patisserie έχουν να λένε για το πόσο βοηθάει ένα εκλεκτό μεταλλικό νερό τα φρούτα να αποδώσουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους στο μέγιστο βαθμό. Πόσο μάλλον που το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ έχει πίσω του μια αξιοπρόσεκτη ιστορία που ξεκινάει από το 2013 και ήδη εξάγεται σε περισσότερες από 15 χώρες, στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, με τη λίστα των χωρών διεθνώς που απολαμβάνουν το ξεχωριστό ελληνικό νερό να εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Cultivos πήγε στου Ψυρρή: μύρισε καφές σε μια άκρως αθηναϊκή γωνιά.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top