dessertstudies

Ένα παγωτό πραγματικό έργο τέχνης.

Καλλιτέχνες σε παγωτό

Ο αξιότιμος σεφ πατισιέ Pierre Roelof ολοκληρώνει σιγά-σιγά το mega-project του «Dessert Studies». Στα μάτια του, πρόκειται για ένα είδος διαθήκης περί επινοητικότητας και εκλέπτυνσης.

Το τελευταίο εγχείρημα αυτού του connoisseur με έδρα τη Μελβούρνη είναι μια δημιουργική συνεργασία με καλλιτέχνες διαφορετικών στυλ, οι οποίοι λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για νέα επιδόρπια που φιγουράρουν στο περίφημο μενού του «Dessert Evenings», το οποίο βρίσκεται σήμερα στον έβδομο χρόνο του.

Ο Roelof αποτίει φόρο τιμής στο καλλιτεχνικό ταλέντο τους, ερμηνεύοντας τη δουλειά τους υπό μορφή γλυκίσματος.

Πρώτο-πρώτο στο μενού είναι το «Tower Dessert», εμπνευσμένο από το «Tower House» του αρχιτέκτονα Andrew Maynard. Σειρά έχουν γκουρμεδιές που περιλαμβάνουν τον Cindy-Lee Davis, διευθυντή του γραφείου design Lightly, τη Michelle MacKintosh, συγγραφέα του βιβλίου «Care Packages», τους στυλίστες του πεντικιούρ Rohani & Rosalie, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ταριχεύτρια Julia deVille, όπως και τον εικονογράφο και σχεδιαστή Beci Orpin.

www.pierreroelofs.com

 

Στην επόμενη σελίδα: Χυμός αγγουριού για κοκτέιλ.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top