IMK31685a

«Στη μαγειρική, όπως και σε όλες τις τέχνες, η απλότητα είναι ορισμός της τελειότητας», λέει ο σεφ Σταύρος Κουστένης.

Υλικά:
2 μέτριες ώριμες ντομάτες
100 γραμμ. φέτα
150 γραμμ. γλυκιά κολοκύθα
2 αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι

 

Εκτέλεση:
-Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε ελαφρώς την τριμμένη κολοκύθα. Στο μεταξύ πολτοποιούμε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις χύνουμε στο τηγάνι.
-Σιγοβράζουμε μέχρι να πιούν το ζουμί τους, ανακατεύοντας πού και πού, για να μην μας κολλήσουν.
-Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αβγά, βάζοντας αλάτι και πιπέρι στο μείγμα.
-Όταν οι ντομάτες πιούν τα υγρά τους, ρίχνουμε τα αβγά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν με την ντομάτα και να σφίξουν.
-Προσθέτουμε τη τριμμένη φέτα, ανακατεύουμε λίγες φορές ακόμα και σερβίρουμε.

 

Ο Σταύρος Κουστένης (πρώην σεφ του Osterman) αυτή την εποχή δραστηριοποιείται στον τομέα των Restaurant Consulting Services.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top