Οι «μυστικές» διευθύνσεις του Σταμάτη Τσίλια

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
Olive-Spoon-Sweet

«Η Home by nature ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου».

Home by Nature, Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση, τηλ: 213 0324182. Τον Γιώργο Πρέζα τον γνώρισα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Μπάνσκο στη Βουλγαρία, σε ένα ξενοδοχείο όπου εργαζόμουν. Μου συστήθηκε ως Γιώργος και μου έκανε εντύπωση που, ενώ γνώριζα την ιδιότητά του, δεν μου μίλησε καθόλου για τη δουλειά του. Ζήτησα να δοκιμάσω τα προϊόντα του και από τότε έχω αναπτύξει στενή συνεργασία μαζί του. Είναι ιδιοκτήτης της Home by Nature και η κύρια ενασχόλησή του είναι το ελαιόλαδο. Η εταιρεία ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου. Στη Home by Nature βρήκα και δοκίμασα επίσης ελιές, πατέ ελιάς, αλλά και μια μαρμελάδα από ελιά που όμοια της δεν έχω ξαναδοκιμάσει.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Παραδοσιακά προϊόντα τα οποία γευστικά μου θυμίζουν ότι δεν έφυγα ποτέ από την Κρήτη».

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η γλυκιά εκδοχή του αγαπημένου μας λαχματζουνάδικου κάτω από την Αιόλου έχει μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα Ανατολής, χρυσαφένιο κιουνεφέ, λαχταριστό καζάν ντιπί και αμαρτωλό μπακλαβά μαζί με single estate (!) καφέ στο μπρίκι. Η Αθήνα ξαναβρίσκει κάτι από την ανατολίτικη αστική της ταυτότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι ένα απλό τυράδικο, αλλά μια μπουτίκ εξαιρετικών προϊόντων από τη Γαλλία. Η Θέμις Φούλια μάς ξεναγεί στο νέο κατάστημα που άνοιξε στην Αγία Παρασκευή. Είναι η φρομαζερί που «τιμούν» ήδη οι Γάλλοι που ζουν στη χώρα μας -κι αυτοί κάτι ξέρουν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για τέσσερις ημέρες, 14 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια και ονομαστοί Έλληνες και ξένοι σεφ μαζεύονται στο Ζάππειο με σκοπό να μας ταξιδεύσουν με τα πιάτα, τις συνταγές και τις ομιλίες τους. Δοκιμάστε εμβληματικές συνταγές σε προνομιακές τιμές, και γνωρίστε τους από κοντά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro