Οι «μυστικές» διευθύνσεις του Σταμάτη Τσίλια

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
Olive-Spoon-Sweet

«Η Home by nature ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου».

Home by Nature, Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση, τηλ: 213 0324182. Τον Γιώργο Πρέζα τον γνώρισα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Μπάνσκο στη Βουλγαρία, σε ένα ξενοδοχείο όπου εργαζόμουν. Μου συστήθηκε ως Γιώργος και μου έκανε εντύπωση που, ενώ γνώριζα την ιδιότητά του, δεν μου μίλησε καθόλου για τη δουλειά του. Ζήτησα να δοκιμάσω τα προϊόντα του και από τότε έχω αναπτύξει στενή συνεργασία μαζί του. Είναι ιδιοκτήτης της Home by Nature και η κύρια ενασχόλησή του είναι το ελαιόλαδο. Η εταιρεία ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου. Στη Home by Nature βρήκα και δοκίμασα επίσης ελιές, πατέ ελιάς, αλλά και μια μαρμελάδα από ελιά που όμοια της δεν έχω ξαναδοκιμάσει.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Παραδοσιακά προϊόντα τα οποία γευστικά μου θυμίζουν ότι δεν έφυγα ποτέ από την Κρήτη».

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή του μήνα

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο «The Wines of Greece»: Μια συζήτηση για τις δυσκολίες του να γίνεις «μαιτρ του οίνου», το χύμα κρασί, την τέχνη της καλοπέρασης και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μας πάει μια βόλτα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί όπου βρίσκεται ένα δημοφιλέστατο νέο στέκι που όμως του θυμίζει το σουβλατζίδικο των παιδικών του χρόνων στην Πάτρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάποια μετράνε πάνω από 100 χρόνια ζωής. Άλλα σε ταξιδεύουν στο παρελθόν με τις παραδοσιακές συνταγές τους και το αναλλοίωτο design τους. Ενώ όλα θυμίζουν μια Αθήνα που πολλοί από εμάς δεν προλάβαμε να γνωρίσουμε. Αυτά είναι τα στέκια που δεν θα «πεθάνουν» ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro