Οι «μυστικές» διευθύνσεις του Σταμάτη Τσίλια

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
Olive-Spoon-Sweet

«Η Home by nature ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου».

Home by Nature, Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση, τηλ: 213 0324182. Τον Γιώργο Πρέζα τον γνώρισα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Μπάνσκο στη Βουλγαρία, σε ένα ξενοδοχείο όπου εργαζόμουν. Μου συστήθηκε ως Γιώργος και μου έκανε εντύπωση που, ενώ γνώριζα την ιδιότητά του, δεν μου μίλησε καθόλου για τη δουλειά του. Ζήτησα να δοκιμάσω τα προϊόντα του και από τότε έχω αναπτύξει στενή συνεργασία μαζί του. Είναι ιδιοκτήτης της Home by Nature και η κύρια ενασχόλησή του είναι το ελαιόλαδο. Η εταιρεία ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου. Στη Home by Nature βρήκα και δοκίμασα επίσης ελιές, πατέ ελιάς, αλλά και μια μαρμελάδα από ελιά που όμοια της δεν έχω ξαναδοκιμάσει.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Παραδοσιακά προϊόντα τα οποία γευστικά μου θυμίζουν ότι δεν έφυγα ποτέ από την Κρήτη».

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

blog comments powered by Disqus
Πιο δημοφιλή του μήνα

Η διευθύντρια του περιοδικού Marie Claire Γαλάτεια Λασκαράκη μας αποκαλύπτει 6 στέκια της Σαμοθράκης που δεν θα βρούμε στους τουριστικούς καταλόγους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αρθρογράφος του Andro και δημιουργός του πετυχημένου Λονδρέζικου εστιατορίου «The Life Goddess» Νίκος Νυφούδης μας πάει βόλτα προς τα Βόρεια και μας εξηγεί γιατί «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μας εμπνέουν οι παγωμένες, «start-up» μπύρες του ελληνικού καλοκαιριού: Μας αρέσει που ξεπετάγονται διαρκώς νέες ετικέτες με έξυπνο design και πικρή γεύση, ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα. Ποια απ' όλες όμως μας αρέσει περισσότερο;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Αττική δεν είναι μόνο μπετόν, κήποι και ταράτσες. Είναι και θάλασσα και ταβερνάκι που μοσχοβολάει ιώδιο. Κάνουμε πέντε στάσεις και αράζουμε σε τραπέζι εκεί που σκάει το κύμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro