Πρόκειται για μια επιλογή μαργαρίτας λιγότερο ξινή από την κλασική με βιολογικό σιρόπι αγαύης με μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη και φρέσκο χυμό μοσχολέμονου. Επέλεξα αυτά τα υλικά γιατί ταιριάζουν απόλυτα με τον γήινο χαρακτήρα της Casamigos Tequila και την αναδεικνύουν ως κυρίαρχη γεύση στην μαργαρίτα μου.
Υλικά
– 60 ml τεκίλα Casamigos Blanco.
– 25 ml χυμός lime.
– 15 ml σιρόπι αγαύης.
Εκτέλεση
Θα βάλουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ με πάγο, θα τα χτυπήσουμε και θα διπλοσουρώσουμε σε ένα χαμηλό ποτήρι με φρέσκο πάγο. Θα γαρνίρουμε με μια ροδέλα lime.
Διαβάστε ακόμα, Kimalé X Casamigos Tequila: αυτό είναι το πιο στυλάτο bottle holder του καλοκαιριού.