Τα High Protein από τα Lidl ακολουθούν το τρίπτυχο που ξεχωρίζει: νόστιμα, υγιεινά και πολύ οικονομικά.

«Δοκιμάζω για πρώτη φορά τα high protein προϊόντα από τα Lidl με τα οποία γίνεται χαμός. Όποιος άλλος τα έχει δοκιμάσει ας μου πει τη γνώμη του», λέει ένα κορίτσι σε κοντινό πλάνο στο Tik Tok κρατώντας μια πουτίγκα σοκολάτας στο χέρι. «Το μεγαλύτερο flex στο Tik Tok είναι να βρεις αυτά τα μικρογεύματα από τα Lidl. Κοιτάξτε εδώ» δείχνει ένας νεαρός στο ψυγείο του υποκαταστήματος που έχει μπροστά του και στο οποίο έτυχε να υπάρχουν αρκετές ακόμη συσκευασίες: «Να σας στείλω διεύθυνση;». Δύο άλλοι νεαροί έχουν πάρει γύρω στις έξι διαφορετικές γεύσεις, δοκιμάζουν και βαθμολογούν: «Σούπερ. Θα του έβαζα 9», λέει για την πουτίγκα καραμέλας. Την ίδια μανία παρατηρούμε και στα social του εξωτερικού.

Μα πραγματικά. τί έχει γίνει με αυτά τα μικρογεύματα High Protein από τα Lidl; Γιατί τόσος ντόρος –που θα έλεγαν οι εκπρόσωποι της δικής μου γενιάς; Μια σειρά προϊόντων που, ως concept, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων γυμνάζονται και χρειάζονται αρκετή πρωτεΐνη για να ανταπεξέλθουν, έχει γίνει το απόλυτο γλυκάκι για όλους. Προφανώς και αυτά τα παιδιά που το εκθειάζουν δεν είναι όλα… Μίλτος Τεντόγλου. Ωστόσο, έχουν εκτιμήσει κάποια πράγματα σε αυτή τη σοβαρή μεν πρόταση με την «παιχνιδιάρικη» όμως διάθεση και την φοβερή νοστιμιά που άνετα γίνεται μέρος της καθημερινότητάς μας.

Τα ροφήματα και οι πουτίγκες κάνουν θραύση.

Κατ’ αρχάς, ας ξεκινήσουμε από την γεύση γιατί όσο υγιεινό, θρεπτικό, light και πρωτεϊνούχο να είναι ένα προϊόν, αν δεν ικανοποιεί τους γευστικούς μας κάλυκες, θα παραμείνει αναγκαστικά στα αζήτητα. Να μιλήσουμε για τις πουτίγκες πρώτα που έχουν κάνει θραύση. Το αγαπημένο γλυκό των παιδικών μας χρόνων σε υγιεινή εκδοχή και με 20g πρωτεΐνη στα 200ml της συσκευασίας –οι θερμίδες 150. Ό,τι καλύτερο δηλαδή. Προτείνουμε να τις στοκάρετε για να είστε σίγουροι. Άλλωστε είναι τόσο οικονομικές που δεν βγαίνετε εκτός budget αν πάρετε περισσότερες από όσες είχατε υπολογίσει –όλα τα προϊόντα είναι γύρω στο ένα ευρώ.

Για τα ροφήματα της σειράς, που είναι η ιδανική λύση για γεύμα on the go και τα οποία βγαίνουν σε σοκολάτα και βανίλια, ισχύουν τα ίδια από άποψη γεύσης ενώ οι πρωτεΐνες βρίσκονται και εδώ γύρω στο 10% (35,2g στα 332ml) -δεν τις λες και λίγες.

Μια σειρά προϊόντων που, ως concept, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων γυμνάζονται και χρειάζονται αρκετή πρωτεΐνη για να ανταπεξέλθουν, έχει γίνει το απόλυτο γλυκάκι για όλους.

Βελούδινη υφή και αγαπημένη γεύση γιαουρτιού.

Ως προς τα γιαούρτια, έχουμε και πάλι αυτή την βελούδινη υφή που είδαμε και στις πουτίγκες, με την κλασική και αγαπημένη γεύση του γιαουρτιού. Υπάρχει το σκέτο για τους λάτρεις του –ή για όσους θέλουν να το εμπλουτίσουν με μέλι και ξηρούς καρπούς-, αλλά και σε γεύσεις φρούτων, κάποια εκ των οποίων και με δημητριακά. Προτείνουμε το γιαούρτι με γεύση μύρτιλλο, το οποίο είναι πολύ νόστιμο, και εκείνο με δημητριακά και μπανάνα. Αν και ακούγεται πολύ χορταστικό, έχει μόλις 130 θερμίδες η δε πρωτεΐνη είναι  20g στα 200ml της συσκευασίας. Τέλος, ξεχωρίζουμε και το Quark, ένα είδος τυριού (περίπου σαν το cottage cheese) που μοιάζει με γιαούρτι λόγω της απαλής υφής του. Κι  αυτό το βρίσκουμε σε συναρπαστικές γεύσεις όπως βανίλια, ροδάκινο-passion fruits, σμέουρο και φράουλα και με 25g πρωτεΐνης στα 200ml της συσκευασίας.

Προτείνουμε το γιαούρτι με γεύση μύρτιλλο, το οποίο είναι πολύ νόστιμο, και εκείνο με δημητριακά και μπανάνα.

Quark σε λαχταριστές φρουτένιες γεύσεις.

Από ό,τι φαίνεται, ο κόσμος έχει βάλει το wellness για τα καλά στη ζωή του. Το βλέπουμε από τις αμέτρητες συλλογικές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνονται με μεγάλη επιτυχία παντού στην Ελλάδα, αλλά και από την εκτόξευση των κερδών από τις αγορές υγιεινών εναλλακτικών σε όλων των ειδών τα τρόφιμα. Για ποιον άλλον λόγο να είχαν μπει τόσοι άνθρωποι στην διαδικασία εύρεσης αυτών των εναλλακτικών και του μοιράσματός τους με άλλους στο ίντερνετ; Στην περίπτωση των High Protein από τα Lidl έχουμε το τρίπτυχο που ξεχωρίζει καθώς είναι νόστιμα, υγιεινά και πολύ οικονομικά. Με την έγκριση και της παγκόσμιας TikTok κοινότητας…

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top