Top 5 Tα Top 5 κρασιά για το γιορτινό τραπέζι

Αυτές είναι οι πέντε αρμονίες φαγητών-κρασιών που πρέπει να παίζετε στα δάκτυλα για τα τραπεζώματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 
KIR YIANNI WINTER 2015

Το καινούργιο κρασί του Κτήματος Κυρ-Γιάννη είναι η συνέχεια του γνωστού και πολυαγαπημένου «Γιαννακοχώρι». Παρά την αρσενική του δύναμη, διαθέτει μεγάλη χάρη.

Κτήμα Κυρ-Γιάννη 2012Κτήμα Κυρ-Γιάννη 2012

Το καινούργιο κρασί του Κυρ-Γιάννη είναι η συνέχεια του γνωστού και πολυαγαπημένου «Γιαννακοχώρι». Με καινούργια ποικιλιακή σύνθεση (50% Ξινόμαυρο, 30% Merlot, 20% Syrah) και φρέσκια εμφάνιση, έρχεται να κατακτήσει τους ουρανίσκους των οινόφιλων. Ένα υπέροχο ερυθρό κρασί, στιβαρό, πολύπλοκο, πολυδιάσταστο, με την υπογραφή του Στέλιου Μπουτάρη. Παρά την αρσενική του δύναμη, διαθέτει μεγάλη χάρη. Και μετά από μερικά χρόνια, όταν φτάσει στα καλύτερά του, είμαι σίγουρη πως θα ξεχειλίζει αισθησιακά αρώματα.

Ενδεικτική τιμή: €10.80

» Κάθε χώρα της Μεσογείου έχει τα δικά της αλλαντικά που ετοιμάζονται αυτόν τον καιρό. Όσο πιο πικάντικα τα χοιρινά λουκάνικα, τόσο πιο έντονο το κρασί (ένα Ξινόμαυρο ή ένα Syrah) που θα επιλέξετε. Κι όσο για το μυρωδάτο αγριογούρουνο, ανοίξτε τα παλαιωμένα, μεστά κρασιά (από τις δύο ίδιες ποικιλίες, αλλά και τα χαρμάνια τους) της κάβας σας.

Διαβάστε ακόμα: Tοp 5 γιορτινά αφρώδη για το ρεβεγιόν σας από €5,80 –επιλέγει ο Σίμος Γεωργόπουλος.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close