Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του Sani Gourmet 2018

Οκτώ βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ θα μας μυήσουν στα μυστικά της μαγειρικής τους στο πλέον λαμπερό και συνεπές γαστρονομικό φεστιβάλ της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Sani Resort από τις 11 έως τις 15 Μαΐου.

 

Ο Akira Back έχει βραβευτεί με τον τίτλο «Rising Star» από το Restaurant Hospitality, έχει φιλοξενήσει τα διάσημα δείπνα του James Beard House για τουλάχιστον έξι χρονιές ενώ το Las Vegas Weekly τον έχει χαρακτηρίσει ως «Best Chef in Las Vegas».

Akira Back: Επιστροφή στις ρίζες

Γεννημένος στην Κορέα και μεγαλωμένος στο Άσπεν του Κολοράντο ο συνεργάτης του Hakkasan Group Akira Back δε θα μπορούσε να έχει διαφορετική πορεία πέραν αυτής που τελικά κατάφερε. Με σπουδές στη Διεθνή Σχολή Μαγειρικής στο Ινστιτούτο Τέχνης του Κολοράντο αλλά και με ατελείωτα γαστρονομικά ταξίδια ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Ευρώπη, ο Akira Back μελέτησε προσεκτικά την κουλτούρα γύρω από τις γεύσεις της κάθε χώρας γνωρίζοντας παράλληλα κορυφαίους σεφ, όπως τον Masaharu Morimoto και τον Brian Nagao. Το 2003 θα επιστρέψει εκεί απ’ όπου όλα ξεκίνησαν, δημιουργώντας στο Άσπεν τη δική του προσωπική αυτοκρατορία ξεκινώντας από την κουζίνα του εστιατορίου Nobu Matsuhisa ως Executive Chef.

Ο Akira Back έχει βραβευτεί με τον τίτλο «Rising Star» από το Restaurant Hospitality, έχει φιλοξενήσει τα διάσημα δείπνα του James Beard House για τουλάχιστον έξι χρονιές ενώ το Las Vegas Weekly τον έχει χαρακτηρίσει ως «Best Chef in Las Vegas». Η συμμετοχή του στα πιο διάσημα γεγονότα του γαστρονομικού κόσμου όπως το Aspen Food & Wine Festival, το Pebble Beach Food & Wine Festival και το Vegas Uncork’d του Bon Appetit τον προετοίμασαν κατάλληλα για το πρώτο του Michellin το 2018. Έχει βραβευτεί για την πρωτοποριακή φιλοσοφία του εστιατορίου DOSA στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, στο οποίο σερβίρει δημιουργικά πιάτα από μια σύγχρονη κουζίνα η οποία αποτίει φόρο τιμής στις κορεάτικες ρίζες του χρησιμοποιώντας παράλληλα τα καλύτερα συστατικά από τους κορυφαίους προμηθευτές του κόσμου. Τελευταίο του εγχείρημά είναι το ABar, ένα μπαρ στη Σιγκαπούρη και τη Μπανγκόκ που σερβίρει δημιουργικά κοκτέιλ συνοδευόμενα από ευφάνταστα σνακ και ποικιλίες.

 

Στην επόμενη σελίδα: Remco Kuijpers, όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ελληνικές, ερυθρές και σπάνιες ποικιλίες, που αργά αλλά σταθερά τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Τις γνωρίζουμε δοκιμάζοντας top κρασιά τους. Προτείνει η Μαρία Νέτσικα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά το Le Greche και το Kokkion, το Μαραμπού είναι το νέο ποιοτικό παγωτατζίδικο της Αθήνας, στην ολοένα ανερχόμενη οδό Αρχελάου. Προτείνει μικρής παραγωγής παγωτά -με μαύρη μπύρα, αβοκάντο ή γιασεμί- τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ας λένε ότι θέλουν οι αμερικανοί, το ιταλικό brunch έχει άλλη χάρη: Φανταστείτε μπαμπάτσικα scrambled eggs, λαχταριστά open faced panini, pancakes με υπέροχη ρικότα στη ζύμη και φυσικά ιταλικό espresso. Όσο για την πίτσα; Ποιος λέει όχι για μπραντς, ακόμα και για μπρεκφαστ!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήκαμε πρώτοι στo ολοκαίνουργιο εστιατόριο του αναγεννημένου Αστέρα Βουλιαγμένης και... κελαηδήσαμε: αυθεντική ιταλική κουζίνα με ορίτζιναλ πρώτες ύλες (εδώ είναι το μυστικό), άψογο σέρβις και ανεπανάληπτη θέα στο Σαρωνικό. Τιμές; Πολύ λογικές για το παγκόσμιας κλάσης επίπεδο του resort.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro