Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του Sani Gourmet 2018

Οκτώ βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ θα μας μυήσουν στα μυστικά της μαγειρικής τους στο πλέον λαμπερό και συνεπές γαστρονομικό φεστιβάλ της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Sani Resort από τις 11 έως τις 15 Μαΐου.

 

Τα πιάτα του χαρακτηρίζονται από έντονο μινιμαλισμό χωρίς όμως να υστερούν γευστικά.

Ryohei Kawasaki: Μινιμαλισμός και αυθεντική γεύση

Έχοντας καταφέρει εξαίσια να παντρέψει την ιαπωνική με τη γαλλική κουζίνα, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Ken Kawasaki άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο, το Noborimachi Saryo, στη Χιροσίμα μαθαίνοντας στους κατοίκους της περιοχής τα μυστικά της γαλλικής κουζίνας. Πολύ γρήγορα το εγχείρημα του αγκαλιάστηκε θερμά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ουρανίσκους των επισκεπτών του. Λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να δοκιμαστεί και στις απαιτήσεις του παριζιάνικου κοινού ανοίγοντας ένα εστιατόριο στην Μονμάρτη. Τα πιάτα του χαρακτηρίζονται από έντονο μινιμαλισμό χωρίς όμως να υστερούν γευστικά. Και πώς θα ήταν δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο όταν κύριο μέλημά του Ryohei Kawasaki αποτελεί πάντα η επιλογή φρέσκων πρώτων υλών υψηλής ποιότητας από τοπικούς παραγωγούς, προσδίδοντας στα πιάτα που ετοιμάζει την αυθεντικότητα που τους αξίζει.

 

Στην επόμενη σελίδα: Saverio Sbaragli, ολόκληρη η Μεσόγειος στο πιάτο.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο γνωστός σεφ μάς συστήνει το νέο του «παιδί» που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι. Ένα μαγαζί όπου υμνεί τον ραφιναρισμένο καφέ Taf, την υγιεινή διατροφή και φιλοδοξεί να γίνει το στέκι των vegans και των χορτοφάγων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro