Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 50 λάτρεις της σπανιότητας θα απολαύσουν ένα Masterclass - εισαγωγή στην τέχνη του εκλεκτού κρέατος στο εμβληματικό εστιατόριο Vezené. Συνοδεία του κορυφαίου blended ουίσκι του κόσμου, Johnnie Walker Blue Label αλλά και της ολοκαίνουριας DS 7 Crossback, του SUV του... Εμμανουέλ Μακρόν.
Ταξιδέψαμε στην Καρδίτσα για να συναντήσουμε δυο αδέλφια που κρατούν ζωντανή μία τέχνη που χάνεται, με συντροφιά την ιστορική μπύρα ΜΑΜΟΣ: Ήταν το 1876 όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα. Ο γιος του Πέτρος, ο 1ος διπλωματούχος Έλλην ζυθοποιός, έδωσε νέα πνοή στον χώρο εστιάζοντας σε ποιότητα και καινοτομία. Μετά από μία πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις, η ΜΑΜΟΣ επέστρεψε φέρνοντας το μεράκι άλλων εποχών #opwstote στο σήμερα.
Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.
Ο νούμερο ένα νέος Master Tailor της Ιταλίας Gennaro Annunziata ήταν ο καλεσμένος του Andro και του Bespoke Athens, στο 3ο ραντεβού των ARTISANS. Μαζί με τον συνεργάτη του Alfonso Curzio de Francesco μας χάρισαν ένα μίνι σεμινάριο Ναπολιτάνικης αριστοτεχνίας με αθόρυβη πολυτέλεια Volvo και άρωμα καφέ Taf.