Κάθε Τετάρτη το Feedέλ Urban Gastronomy φιλοξενεί έναν barman πίσω από τη μπάρα του. Απόψε τη σκυτάλη θα πάρει ο Γιώργος Καβακλής του Spoiled bar και ο Βασίλης Δημαράς θα είνα εκεί για «εκπαίδευση».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν ο Θάνος Στασινός φιλοξενεί τον γνωστό περουβιανό σεφ για ένα Nikkei γαστρονομικό event, δεν γίνεται να το χάσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το θρυλικό ΜεΖεν του Βόλου πέφτει στην παγίδα του Trap και για δύο μέρες σερβίρει τους μεζέδες του με πολύ τσίπουρο και cocktail.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κρασιά γλυκά, ημίξηρα μα και ξηρά, με ξεχωριστά αρώματα, πολυποίκιλες γεύσεις, φρουτένιες πινελιές και μια καλοκρυμένη αλλά έντονη απολαυστική επίγευση. Γράφει ο -Σαμιώτης- Ανδρέας Λαγός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Αγάπη Μαργετίδη μας προτείνει μια απίθανα νόστιμη ομελέτα φούρνου, ό,τι πρέπει για να υποδεχθείς την άνοιξη και να αλλάξεις την διάθεσή σου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι οι καλεσμένοι του γνωστού εστιατορίου της Κηφισιάς, για δύο βραδιές με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Και ο Βασίλης Δημαράς δεν πρόκειται να απουσιάζει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ελαχιστοποιεί τα λάθη, παράγει πιο αντικειμενικά αποτελέσματα και φέρνει πιο κοντά στην πλήρη εικόνα του κρασιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η συναγρίδα με κρούστα από αβγοτάραχο, στιφάδο από πράσα και μαύρες φακές beluga, πουρές από σελινόριζα και ροζ φράπα αξίζει μια θέση στην κουζίνα σας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στις 9 Μαρτίου, οι The Clumsies σε συνεργασία με το Fine Drinking by World Class, στήνουν ένα ακόμα εντυπωσιακό Pop Up Bar, στον αριθμό 85 της οδού Αιόλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

180 χρόνια μετά τη «γέννηση» του Βερμούτ της Αθήνας από τον Ιωάννη Βούχερ, το cult ποτό αποκτά νέα πνοή εν μέσω άνθησης των μπαρ του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας. Το δοκιμάσαμε με τόνικ και prosecco, και μιλήσαμε με τους εμπνευστές του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λιτό, προσεγμένο και ωραίο, αυτό το νέο καφενείο στη Μητροπόλεως 46, ξεχειλίζει από αρώματα και γεύσεις Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι υγιεινό, νηστίσιμο και πανεύκολο αφού γίνεται και με κατεψυγμένο αρακά. Μονάχα μην το παρακάνετε στο σκόρδο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro