Ο Κίμων Φραγκάκης ταξίδεψε στο Κονιάκ της Γαλλίας για να συναντήσει έναν αξιοθαύμαστο επιχειρηματία: Τον «Στιβ Τζομπς» των ποτών, δημιουργό του σοφιστικέ G’Vine, ενός τζιν από σταφύλια, που μοσχοβολάει καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ολα ξεκίνησαν το 2009, σε ένα μικρό, φωτεινό μαγαζί στην Εμμανουήλ Μπενάκη. Το όραμα του Γιάννη Ταλούμη να πίνουμε εκλεκτό espresso στην Αθήνα σε προσιτές τιμές, απέκτησε σάρκα, οστά και… διαπεραστικό άρωμα. Μια δεκαετία μετά, το Taf Café συνεχίζει να εξελίσσεται και να ορίζει τις τάσεις στον καφέ. Πάρτε κι εσείς μια γεύση, μέσα σε ένα λεπτό, από την κουλτούρα και τον ρυθμό μιας διεύθυνσης που θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμα.  

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φυτικά τυριά, εναλλακτικά burgers, φαλάφελ με σος ταχίνι και φυσικά εκλεκτός καφές Taf. To 'ΑV IT στη Γλυφάδα είναι το κατάλληλο μέρος για τους λάτρεις των vegan και άκρως υγιεινών πιάτων. Η Αυγή Ιατρού μοιράστηκε μαζί μας τη λατρεία της για τον καφέ και την ηθική του. Και, ναι, τον πίνει πάντα σκέτο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο διαπρεπής οινολόγος και συγγραφέας σε μια απρόβλεπτη αυτοσυνέντευξη -αυτοανάλυση με αφορμή το καινούργιο του βιβλίο, «Οινεμπόριο».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη μας που έχει πολλές και νόστιμες ιστορίες να πει και να μας σερβίρει. Εμείς μπήκαμε πρώτοι και μείναμε να τις ακούσουμε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα πριβέ cigar lounge με θέα το Σαρωνικό που κλείνει το μάτι στη χρυσή εποχή του Αστέρα και τον πιο ξεχωριστό θαμώνα του, το μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή και απόλυτο connoisseur επί του θέματος, τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Με λίγη φροντίδα, και με δυο κάψουλες espresso L’OR - τις πρώτες συμβατές κάψουλες αλουμινίου στην Ελλάδα από το 2017- μπορούμε να απολαύσουμε στο σπίτι ή στο γραφείο έναν υπέροχο κρύο καφέ με διαπεραστικό άρωμα και γευστική διάρκεια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος γράφει για τα παρεξηγημένα στη χώρα μας αφρώδη και προτείνει το πιο value for money στέκι για τις φυσαλίδες τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ναι, η όπερα μπορεί να παντρευτεί με τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε ένα μενού που μοιάζει με γευστική γεωγραφία της Ελλάδας και η Εθνική Λυρική Σκηνή απέκτησε το δικό της ρεστοράν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γραφείο των Ghost designers δημιούργησε ένα χώρο βασισμένο σε ρετρό ύφος και απλές, ανεπιτήδευτες γραμμές που σε προδιαθέτει να τον ανακαλύψεις. Το λόγο έχουν στη συνέχεια η ποικιλία των κρασιών και πιάτα με υλικά από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο bartender του Τhe Clumsies ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού ελληνικού τελικού του World Class και ήδη ετοιμάζεται για τη Γλασκώβη, όπου τον Σεπτέμβριο θα διεξαχθεί ο παγκόσμιος τελικός της διοργάνωσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν φταίει ο άνθρωπος που σας τις έφερε. Ενδεχόμενα δεν φταίει και το μαγαζί από το οποίο παραγγείλατε. Τι να κάνουμε, η φύση δεν είναι πάντα σοφή. Την επόμενη φορά μην διαπράξετε το αδίκημα: μην παραγγείλετε πατάτες απέξω.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro