Το φιλόξενο κατάστημα με τις 8 διευθύνσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τιμά το casual dining: Με νέο μενού (burger με κατσικίσιο τυρί και άρωμα τρούφας, κανείς;) και με μια απαλή, αφιλτράριστη μπίρα, αποτέλεσμα συνεργασίας με το χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας Αθηνέο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στην καρδιά αυτού του limited edition ουίσκι συναντάμε το single malt Port Ellen, από το αποστακτήριο «φάντασμα» του Islay, το όποιο σταμάτησε να λειτουργεί το 1983. Ένα από τα σπανιότερα malts του κόσμου που δεν θα ξαναβγεί ποτέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για 4η χρονιά το σοφιστικέ, comfort φαγάδικο του Vezené ανοίγει μεσημέρι τις Κυριακές του Δεκεμβρίου. Για να τρως, να πίνεις, να μοιράζεσαι και να γελάς σε γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς ο ουρανός βάφεται λουλακί πίσω από το Χίλτον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μη ψάχνεις το θαύμα στην βαβούρα. Στην απλότητα κρύβεται το πραγματικό μυστήριο, χωρίς περίεργα αρωματικά και παρδαλά μεζεδάκια στο ποτήρι. Τρία συστατικά είναι υπέρ αρκετά για ένα στιβαρό ποτό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κυκλαδίτικο γκραν σουξέ «Lollo’s» άνοιξε σε μια όμορφη μονοκατοικία του Χαλανδρίου με την στυλάτη υπογραφή των AK-A architects. Ετοιμαστείτε για επικές -ωοειδείς!- pinse (πίτσες), εκπάγγλου τραγανότητας και σέξι ζουμερότητας. Εμείς σπεύσαμε και τις δοκιμάσαμε πρώτοι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η φοβερή «τσαγερί», «γλυκισματερί», Fortnum & Mason με το άψογο eau de nil προφίλ, αντικαθιστά το Grand Café στο «αίθριο» του Royal Exchange στην καρδιά του Βρετανικού Σίτι και προκαλεί ρίγη στις ευγενείς ταξιδιωτικές συνειδήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εδώ ο Wes Anderson θα έτρωγε Γαλλικά comfort food πιάτα της γιαγιάς του διάστερου Michelin Chef Arnaud Bignon. Και μπουγάτσα με μαστίχα. Δίπλα στο κομψό ξενοδοχείο Excelsior.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα open street food party με djs, παραγωγούς του Peper, στο γνωστό Pax σημείο της Αγίας Ειρήνης. Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 18:00-22:00.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός ο αρωματικός κόσμος της εταιρίας Daphnis and Chloe, εμπνευσμένος από τα ελληνικά βότανα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

1987-2018, τρεις δεκαετίες -και βάλε- με το απίθανο Rock n Roll να είναι ακόμη εδώ. Φέτος, με τον chef Χριστόφορο Πέσκια να εκσυγχρονίζει τα κλασσικά rock hamburgers, να επιμελείται το menu και να στρέφει την προσοχή από τη μυθική μπάρα στα τραπέζια, για καλό φαγητό: Comfort food με αμερικάνικη ψυχή, ασιατικά αρώματα και μεσογειακή ελαφράδα, χωρίς φιοριτούρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο chef Γιάννης Λιόκας αναλαμβάνει την κουζίνα της Φάρμας Μπράλου, εκμεταλλεύεται τα διάσημα κρέατα της και αποδίδει μια ρουστίκ, νόστιμη αλλά και σύγχρονη πλευρά της Ελληνικής κουζίνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ιδιοφυία που, εδώ και 60 χρόνια, μας χαρίζει δεκάδες τετράτροχα κομψοτεχνήματα από το A της Alfa Romeo μέχρι το Ζ της Zastava, ο πιο παραγωγικός disegnatore ever, έχει σχεδιάσει και pasta. Ο Βασίλης Χαρίτος σκαρώνει μια γρήγορη συνταγή στην υγειά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro