Γνωρίζοντας το cognac Louis XIII του οίκου Rémy Martin, το επίτευγμα ζωής δύο και πλέον γενιών Cellar Masters.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια εμβληματική γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους λάτρεις του καλού κρασιού, στις 14 Μαρτίου στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη, πέρασε τρεις ημέρες στη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού, δοκίμασε περισσότερες από 150 ετικέτες και μας αποκαλύπτει αυτές που της έκλεψαν την καρδιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Head of Wine του Scorpios Group στη Μύκονο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Οινοχόων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος παρευρέθηκε στη σοφιστικέ γιορτή του κρασιού στο Ζάππειο και μας μεταφέρει όλα τα φρέσκα οινικά νέα, προτείνοντας και 13 εκλεπτυσμένες ετικέτες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μην σπρώχνεστε, μην φοράτε αρώματα, μην είστε αγενείς, μην κάνετε κριτική κρασιού στο πόδι. Η Εύα Μαρκάκη παραδίδει μαθήματα οινικής - αστικής ευγένειας που οι περισσότεροι στις εκθέσεις κρασιού (έχουμε τρεις αυτό το Σαββατοκύριακο!) τα ξεχνάνε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο στυλάτος αρχιτέκτονας και δημιουργός του sartorial brand Scala στρώνει τραπέζι για το Andro και τους εντιμότατους φίλους του: μαγειρεύει τη δική του Carbonara με πικάντικο τσορίθο και τσουγκρίζουμε κεραμικές κούπες με paloma Patrón.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το «ξινόμαυρο» του... χίψτερ: Δοκιμάστε 5 κρασιά από το ανερχόμενο αστέρι των ελληνικών ποικιλιών που σώθηκε χάρη σε μία χούφτα οινοπαραγωγούς και τώρα διεκδικεί θέση ανάμεσα στις TOP ελληνικές ποικιλίες. Γράφει η Μαρία Νέτσικα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Wine Vixen του Andro, Εύα Μαρκάκη ήταν για τρίτη φορά κριτής στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε δεκάδες οινοποιούς και sommeliers. Διαβάστε το νόστιμο παρασκήνιο και τις εντυπώσεις της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Απολαύσαμε κορυφαίες σαμπάνιες και ουίσκι, δοκιμάσαμε εκλεκτά εδέσματα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο Cellier Wine Fair: την πιο premium έκθεση κρασιού και αποσταγμάτων

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Manager σε κορυφαίο εστιατόριο σημαίνει ότι γνωρίζεις τα πάντα για την κουζίνα, το σέρβις, το κρασί; Ο Βασίλης Μαραβέλης που στα 30 του μόλις χρόνια είναι ο άνθρωπος κλειδί στο εστιατόριο SOIL του σεφ Τάσου Μαντή, φωτογραφήθηκε για το Andro και μίλησε στην Ευγενία Κοτρώτσιου για την πολυκύμαντη πορεία και την φιλοσοφία του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Line, βραβευμένο ως το 12ο μπαρ στα 50 καλύτερα παγκοσμίως και το Delta, το μοναδικό εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin στην Ελλάδα, δημιουργούν ένα αξιοπρόσεκτο πάντρεμα φαγητού - ποτού. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top