Mία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία περιμένει όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη γεύση της Ελλάδας. Σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης, παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος», καταξιωμένοι σεφ μάς μεταφέρουν μέσω των δημιουργιών τους μνήμες και γεύσεις από την παλιά Ελλάδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Χτένια με λευκή τρούφα ή καραβίδες με κουνουπίδι; Μόνο για δύο βράδια, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, ο καταξιωμένος Chef του Mercato, Roberto Cannata, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Chef Filippo Fiorentini, του βραβευμένου με αστέρι Michelin Il Palagio της Φλωρεντίας και δημιουργούν ένα μενού-ωδή στην ιταλική γαστρονομία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O καφές που επιλέγουμε είναι μια ρητή απόφαση για τη συντροφιά που θα έχουμε μέσα στην ημέρα. Ο Dimello μάς προτείνει τον κατάλληλο για κάθε στιγμή. Χαρμάνι από την Βραζιλία, την Αιθοπία, την Γουατεμάλα ή την Κολομβία; Ο καθένας με τον δικό του χαρακτήρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για έβδομη συνεχόμενη φορά, το γνωστό ιταλικό λικέρ παρουσιάζει μια συλλεκτική έκδοση με σκοπό να προσφέρει κοινωνικό έργο. Η σύμπραξη με τον οίκο Diesel δημιούργησε ένα ξεχωριστό μπουκάλι που μοιάζει είναι ντυμένο με τζιν. Φοριέται και πίνεται ταυτοχρόνως.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εντός του ξενοδοχείου The Margi, δίπλα στην πισίνα και με την αύρα της αθηναϊκής Ριβιέρας να το περιβάλει, το εστιατόριο, υπό την μπαγκέτα του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, προσφέρει απλόχερα τη θαλπωρή των μεσογειακών πιάτων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο οινολόγος και συγγραφέας Γιώργος Κοκοτός μάς ξεναγεί στο Κτήμα του και μιλάει για τις προοπτικές του ελληνικού κρασιού, την οικονομική κρίση, αλλά και την ετήσια γιορτή που ετοιμάζει για τα παιδιά στις 3 Νοεμβρίου μετατρέποντας τους αμπελώνες του σε παιχνιδότοπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι θα λέγατε για πίτσα με σύκο και τέσσερα τυριά; Ή μήπως εκείνη με λουκάνικο και μπρόκολο; Με φωσκολικό όνομα, μια πιτσαρία στο εναλλακτικό Κουκάκι σερβίρει πίτσες σε περίεργους συνδυασμούς. Ο Βασίλης Δημαράς δοκίμασε μερικές και μεταδίδει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς συστήνει το νέο του «παιδί» που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι. Ένα μαγαζί όπου υμνεί τον ραφιναρισμένο καφέ Taf, την υγιεινή διατροφή και φιλοδοξεί να γίνει το στέκι των vegans και των χορτοφάγων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Νέα χαρμάνια espresso της Taf, καφές φίλτρου μεγάλης φινέτσας και καινοτόμες τάσεις όπως ο iced brew καφές με... τόνικ, στο περίπτερο της ανερχόμενης Cultivos. Διαβάστε λεπτομέρειες και μυρίστε τα αρώματα!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ολοήμερο πάρτι στις 5 Οκτωβρίου, νέα πιάτα από τον βραβευμένο σεφ Νίκο Σκλήρα, γλυκά «κολασμένες» δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου, fine drinking και Gastronomy Tuesdays με φημισμένους έλληνες και ξένους σεφ. Ο χειμώνας ξεκινάει στο Athénée.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστήριος συλλέκτης έργων τέχνης, συνιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του Athenée που διαδέχεται το εμβληματικό Zonar's, μοιράζεται μαζί μας τη δική του κουλτούρα καφέ. Τελειομανής, αισιόδοξος και... Taficionado, προσδοκά ακόμα θετικότερες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας, και ειδικά του ποιοτικού καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ποιοτικός, φρεσκοκαβουρδισμένος καφές, γαλλικά, βουτυράτα brioche και χαλαρό, όμορφο, φωτεινό περιβάλλον. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Dope, ένα χαριτωμένο καφέ με άποψη. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro