Είτε ο ανταγωνισμός συμφωνεί είτε όχι, η επίδραση της La Marzocco στον κόσμο του εσπρέσο είναι χωρίς προηγούμενο. Οι μηχανές της είναι πασίγνωστες για τη χειροποίητη κατασκευή τους, τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους και τις καινοτομίες τους, χωρίς ποτέ να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πολυχώρος Gallaria βρίσκεται σε ένα παραθαλάσσιο τοπίο με πλούσια βλάστηση στην παλιά γαλαρία των τρένων, κάτω από το βυζαντινό κάστρο του Πλαταμώνα, μία περιοχή με ιστορία χιλιάδων χρόνων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Όταν δοκιμάζουμε ένα κρασί το κάνουμε τώρα, κοιτώντας το παρελθόν του με βάση το μέλλον». Παράφραση από κείμενο του Χάιντεγκερ, άλλα τίποτε πιο ακριβές για το μοναδικό προϊόν με παρελθόν, παρόν και μέλλον που μπορεί να το βελτιώσει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα ολοήμερο καφέ - μπαρ - φαγάδικο που δικαιολογεί τη θέση του μέσα σε ένα ίδρυμα τεχνών φέρνοντας έναν ευρωπαϊκό, αρτίστικο αέρα στην πόλη. Με ελληνικές γεύσεις από ελληνικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών. Ένα opening με γούστο και άποψη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς περνάει μια μέρα στο εργοστάσιο Illycaffè στην Τεργέστη, πίνει απανωτούς espressi, παρακολουθεί μάθημα στο Πανεπιστήμιο του Καφέ και μοιράζεται τις εντυπώσεις του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγα εστιατορικά βραβεία έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα μας, διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρία στην εγκυρότητα και την επιρροή που μπορούν να ασκήσουν. Κατά πόσο τα καταφέρνουν όμως;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ανακαλύπτοντας έναν άλλο κόσμο νοστιμιάς και υγείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς πέρνα ένα απόγευμα μαζί με τον The King of cocktails, Dale DeGroff, και μαθαίνει από έναν all time man τι να σερβίρει σε μια γυναίκα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy «προσγειώνεται» στα δυτικά προάστια και στο τραπέζι του Basegrill που πάει το ζήτημα «κρέας» σε άλλο επίπεδο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η μέθη ξεκινάει από την απόλαυση του κρασιού αλλά στην ουσία είναι ο εξορκισμός ενός φόβου, γράφει ο οινολόγος και οινο-φιλόσοφος Αργύρης Τσακίρης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Andro, ο αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy καταφεύγει σε ένα γκαραντί ιταλικό «comford food» στέκι, στην Αγία Παρασκευή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι γειτονιές ξαναφτιάχνονται με νέα υλικά και εκεί που κάποιος θα έβλεπε «ένα ακόμα στέκι για καφέ και κοκτέιλ», συμβαίνει κάτι εντελώς ξεχωριστό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro