Μπήκαμε πρώτοι στο νέο «παιδί» του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, το Bon Bon στον Πειραιά. Ένα πρότυπο κατάστημα, εργαστήρι και χώρο παραγωγής ιδεών. Συγκρατήστε το όνομα του Κρίτωνα, θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην εγχώρια ζαχαροπλαστική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O Chef de Cuisine του Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George, Αλέξανδρος Κοσκινάς εμπνέεται από την μακρά γευστική παράδοση των Δωδεκανήσων και δημιουργεί έξι πιάτα-αγγελιαφόρους για το φετινό καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το comfort food ζει και βασιλεύει για δεύτερη χρονιά στην παραλία του Αστέρα και αυτή είναι μία πρώτη γεύση από τα πιάτα που θα συνοδέψουν τις φετινές βουτιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τα ροζέ της έκθεσης Drink Pink στο Χίλτον, την επόμενη Κυριακή (9/06). Γράφει ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κοντά στις γραμμές του τραμ, στον Νέο Κόσμο, το καινούργιο μαγαζί των Φώτη Φωτεινόγλου και Θοδωρή Κασσαβέτη δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά δύο βδομάδες ζωής, αλλά είναι ήδη talk of the town.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Taf δημιούργησε ένα εξαιρετικό χαρμάνι espresso ειδικά για το Four Seasons στον ανανεωμένο Αστέρα. Απολαύστε έναν από τους κορυφαίους καφέδες της πόλης στο πολυτελές Avra Lounge & Terrace, το all day bar με την αξεπέραστη θέα στον κόλπο του Σαρωνικό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Λευκό, κόκκινο, ροζέ. Επί τρεις δεκαετίες ο Γιάννης Τσέλεπος ομνύει στο αυθεντικό ελληνικό κρασί με οραματική προσήλωση. Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος γράφει για το όραμά και την παραγωγή του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ουίσκι είναι μύηση, ιεροτελεστία, θέλει το χρόνο του. Πέντε ειδικοί του καλού ουίσκι ήρθαν στην Αθήνα και πρόσφεραν στο cosy υπόγειο του 42 Barstronomy μια σπάνια βραδιά γευσιγνωσίας. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος ήταν εκεί και γράφει τις εμπειρίες του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν είναι πια μια ωραία, διαφορετική ιδέα αλλά μια νέα πραγματικότητα: Απολαμβάνουμε κοκτέιλ με Ελληνικά αποστάγματα. Διότι στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα, αλλά κυρίως επειδή μας αρέσουν! Στο νέο φεστιβάλ που θα γίνει στο ΚΠΙΣΝ στις 7 Ιουνίου, θα δοκιμάσουμε 3 Ελληνικά κοκτέιλ από κορυφαίους μπαρτέντερ με μόλις 10 ευρώ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πανέμορφος κήπος του Fuga πίσω από το Μέγαρο Μουσικής θα υποδεχτεί την Τετάρτη 29 Μαΐου, ένα γαστρονομικό τζαμάρισμα με μεξικάνικο άρωμα και μπόλικη από την τεκίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ την περίφημη Casamigos. Guest chef ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Ebbe Vollmer από τη Σουηδία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Αστέρας άνοιξε ξανά και το Matsuhisa Athens -παρότι δεν έκλεισε ποτέ- υποδέχεται ανανεωμένο τους νομπου-λάτρεις: Με καινοτομίες στο μενού (σπαγγέτι από καλαμάρι με αχινό, κανείς;), με το πανέμορφο UMI bar αλλά και με τον Nobuyki Matsuhisa αυτοπροσώπως λίγο πριν τις… εκλογές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γοητευτικό σποτ της Αθηναϊκής Ριβιέρας υποδέχεται δέκα από τους καλύτερους και πιο δημιουργικούς Έλληνες σεφ σε ένα γευστικό ταξίδι που θα μας βάλει πιο ευχάριστα στο καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro