Ο Χρήστος Παρίδης γράφει για το φαλαφελάδικο που ανακάλυψε τυχαία και πλέον έχει γίνει στέκι του αφού μετατρέπει το ταπεινό φαλάφελ σε πλήρες -υγιεινό- γεύμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περήφανος και απρόβλεπτος ο βίσονας, χρειάζεται να του φερθείς με αβρό τρόπο. Το κρέας που δίνει είναι εκλεκτό και διαιτητικό. Απολαύστε το άφοβα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πενήντα τυχεροί aficionados απόλαυσαν ένα σπάνιο masteclass για την ηθική διαχείριση και μέγιστη απόλαυση του κρέατος, συνοδεύοντας εκλεκτά πιάτα με το κορυφαίο ουίσκι Johnnie Walker Blue Label. Την εκδήλωση υποστήριξε η DS7 Crossback, το νέο πολυτελές Γαλλικό SUV.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ήταν το στέκι του Καζανόβα, του Γκαίτε και του Λόρδου Βύρωνα. Οι θαμώνες του έχουν δει όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων αιώνων. Δεν είναι απλή καφετέρια, αλλά θεσμός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 50 λάτρεις της σπανιότητας θα απολαύσουν ένα Masterclass - εισαγωγή στην τέχνη του εκλεκτού κρέατος στο εμβληματικό εστιατόριο Vezené. Συνοδεία του κορυφαίου blended ουίσκι του κόσμου, Johnnie Walker Blue Label αλλά και της ολοκαίνουριας DS 7 Crossback, του SUV του... Εμμανουέλ Μακρόν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άρωμα Νέας Ορλεάνης στο κέντρο της Αθήνας; Κι όμως, υπάρχει. Ο Βασίλης Δημαράς δοκίμασε κρέατα που ψήνονται σε ξυλόφουρνο, πληθωρικά burger κι άλλες αμερικανικές λιχουδιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το επικό φιλέτο Γουέλινγκτον -σε λαχταριστή ζύμη- είναι ένα πολυτελές, vintage παρασκέυασμα που αξίζει κανείς να δοκιμάσει μια φορά στη ζωή του. Φυσικά σε ένα Grand Hotel όπως η Μεγάλη Βρεταννία που ξέρουν να το φτιάχνουν -Ακαδημαϊκά και σε μοντέρνες παραλλαγές- και να το κόβουν με μαεστρία μπροστά σου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης μιλάει στο Andro για την αξιόλογη οινοπαραγωγή της γείτονας χώρας και πώς αυτή μπορεί να προκαλέσει συγχύσεις στο εξωτερικό σε σχέση με τη δική μας παραγωγή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός το λάδι του Μ Estate, εκεί που η παράδοση συναντάει το σύγχρονο ντιζάιν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef de Cuisine στο Tudor Hall Restaurant του ξενοδοχείου King George, μας προσκαλεί σε ένα Winter Game με τέσσερα πιάτα που παντρεύουν το κυνήγι με τις ελληνικές γεύσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πώς μια γραφική κωμόπολη στη κεντρική Γαλλία άλλαξε τον τρόπο που οδηγούμε – και αυτόν που τρώμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εγχείρημα του «γκουρού» του εκλεκτού καφέ Γιάννη Ταλούμη ήρθε στην Ομήρου και προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro