Ο chef patissier του Caffè I Frati στην Κηφισιά μας προτείνει μια συνταγή ταμάμ για τις μέρες του Αγίου Βαλεντίνου. Διάβασε, αγόρασε τα υλικά και ετοιμάσου να δημιουργήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Άνθωπος των γραμμάτων και δημοσιογράφος, ο Maurice Edmond Sailland, επονομαζόμενος «Curnonsky», υπήρξε ο μέγας πρέσβης της γαλλικής κουζίνας. Η φιλοσοφία του μπορεί να συνοψιστεί στο εξής: «Στη μαγειρική, όπως και στις άλλες τέχνες, η απλότητα είναι σημάδι τελειότητας».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια αρωματική παραλλαγή του κλασικού «Americano» από τον Γιάννη Κεδέ του Vogatsikou 3, στη Θεσσαλονίκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το μαγαζί, που από το 2010 έως το 2014 ψηφίστηκε 4 φορές ως το Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου από το περιοδικό Restaurant, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, κρατώντας ένα τραπέζι της βραδιάς εγκαινίων του για δύο τυχερούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα εύκολο, υγιεινό, μα πάνω από όλα γευστικότατο πιάτο από τον σεφ του Mahalo Civilized Food.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy πηγαίνει στο παρεξηγημένο Μεταξουργείο και κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο, μέσα από την ευγενική, φιλοσοφημένη και ανθρώπινη κουζίνα του Γκίκα Ξενάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν τα ψάρια πιάνουν στεριά, πηγαίνουν για ποτά στο The Clumsies. Και ο Βασίλης Δημαράς βγαίνει για ψάρεμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Για να μην περάσεις το μισό σου βράδυ κοιτώντας τον κατάλογο και δίνεις την εντύπωση στον barman ότι πριν λίγα λεπτά έπεσες από τον πλανήτη Άρη, να ορισμένες συμβουλές για όταν δεν ξέρεις τι θέλεις σε ένα μπαρ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περισσότερο καλό κρέας στην πόλη: Το πιο ενδιαφέρον νέο στέκι του Κορυδαλλού αυτή τη φορά, έχει τα φόντα να γίνει υπερτοπικό σουξέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήξαμε τα δόντια μας σε avant première στο στέκι για το οποίο θα μιλάνε όλοι φέτος. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά «βελάζεις» από ευχαρίστηση, ειδικά με το σουβλάκι προβατίνας. Το όλο κόνσεπτ έχει νόημα και ανοίγει δρόμους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια από τις πιο αρτ γειτονιές του Μαϊάμι, την Design District, ένα ζευγάρι με ρίζες από την Ελλάδα και την Τουρκία αποφάσισε να δημιουργήσει το Mandolin Aegean Bistro - ένα εστιατόριο που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα κάποιου νησιού του Αιγαίου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια απαιτητική και δύσκολη συνταγή (ίσως τόσο δύσκολη όσο η ανάβαση στις Άλπεις!), ενός υπέροχου γλυκού, για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με τις ικανότητές σας και να νιώσετε για λίγο master chef.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro