Ο συνδημιουργός της Cookoovaya Κλεομένης Ζουρνατζής την έχει ζήσει την καλοκαιρινή Κρήτη από μικρός και μας αποκαλύπτει τα γαστρονομικά μυστικά του νομού Ρεθύμνης, εκεί όπου οι άνθρωποι με το τίποτα και με το λίγο δημιουργούν μαγεία στο τσουκάλι τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πλέον πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ έφυγε χθες από τη ζωή, όμως οι μεγαλειώδεις συνταγές του θα συνεχίσουν να δίνουν χαρά σε πολλές γενιές. Όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο αυτό, από το επίσημο κανάλι της εκπομπής που έκανε για την τηλεόραση, «το καλύτερο είναι συχνά και το πιο απλό». Απόδειξη, ο περίφημος πουρές του, για τον οποίο θα χρειαστείτε μόλις τρία συστατικά: πατάτες, γάλα και (μπόλικο) βούτυρο. Αν μιλάτε Γαλλικά και έχετε την υπομονή που απαιτεί η απλή μεν αλλά ιδιαίτερα μεθοδική αυτή συνταγή, οι προσκεκλημένοι σας θα σας ευγνωμονούν!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Freddo. O δικός μας παγωμένος καφές, είναι 100% ελληνικής επινόησης, Ιταλικής καταγωγής και ονομασίας, από τις καλύτερες χώρες παραγωγής καφέ στον κόσμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο τελειομανής chef - restaurateur μόλις άνοιξε μια Ιαπωνική παμπ - whisky bar στη Σκούφου, τον πλέον ανερχόμενο μίνι δρόμο του Συντάγματος. Ένα μαγαζί με μπόλικο χαρακτήρα που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιαδήποτε μητρόπολη του κόσμου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός το χωριό Στύρα στην Εύβοια και το γαλλικό DNA των τυριών της Φάρμας Μαλτέζου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς «κατηφόρισε» στα νότια προάστια και στην Μαρίνα Φλοίσβου, εκεί που ένας επιβλητικός κόκκινος ξυλόφουρνος, με τούβλα από το Βεζούβιο παρακαλώ, ετοιμάζει πιάτα που ακολουθούν τη γαστρονομική φιλοσοφία της Ιταλίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο εκκεντρικός chef Δημήτρης Κατριβέσης επιστρέφει στον «κρυφό» κήπο του Μεγάρου με ένα μενού γεμάτο άγνωστες λέξεις και γευστικές αντιθέσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου, κάτω από τον ήλιο, σε παραλία της ανατολικής Αττικής, «στήθηκε» μια διαφορετική ουζοκατάσταση, γεμάτη μουσική, χορό και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ομάδα του Holy Garden του εστιατορίου Fuga στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, προτείνει τη δική της συνταγή σε ένα κλασσικό κοκτέιλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το πιο χαλαρό και φιλόξενο Ταϊλανδέζικο της Αθήνας μόλις άνοιξε σε έναν κήπο πίσω από το Λιβάδι, για καυτερά νούντλς και δροσερά κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπορεί οι διακοπές για τους περισσότερους να αργούν ακόμα, ωστόσο το Ούζο Πλωμαρίου έχει οργανώσει το πιο αναπάντεχο event του φετινού καλοκαιριού, με μια μυστική συνάντηση σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MAD.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν σταματάει σε ένα μαγαζί, αλλά σε ένα χωριό 50 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής, εκεί όπου το σουβλάκι έχει μετατραπεί σε τέχνη και επιστήμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro