4 πυρετώδεις ημέρες, 56 παγκόσμιας κλάσης bartenders, αναρίθμητα ποτά, μια νικήτρια: Το World Class 2017 είναι πλέον παρελθόν και έχει γεύση από Μεξικό και Καναδά. Ο Βασίλης Δημαράς ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που συνόδευσε την Ελληνική αποστολή και μεταδίδει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Πάνος Γεωργούντζος γράφει για μια διαφορετική αγάπη, πυρετώδη σαρκικά, αλλά αγνή και ανιδιοτελή συναισθηματικά. Από το στοργικό ξεκίνημα των παιδικών μας χρόνων στην ερωτική κορύφωση και στη συντροφική πορεία προς το τέλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο αρθρογράφος του Andro και δημιουργός του πετυχημένου Λονδρέζικου εστιατορίου «The Life Goddess» Νίκος Νυφούδης μας πάει βόλτα προς τα Βόρεια και μας εξηγεί γιατί «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα παγωτατζίδικο - κρεπερί που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στο Marais στο Παρίσι, μόλις άνοιξε στα Κύθηρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λυκουρόπουλος μας μυεί στις καλύτερες ταβέρνες του «χωριού» του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πρακτικά μια φιάλη κρασιού στο οινοποιείο έχει κόστος €1-3. Κάποια κρασιά καταφέρνουν να πωλούνταν σε πολλαπλάσια έως υπέρ πολλαπλάσια αξία, με αποτέλεσμα η τελική τους τιμή να ξεπερνά τα €100. Γιατί;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς βρέθηκε ένα μεσημέρι στο Χαλάνδρι και ανακάλυψε όλους τους πλανήτες μέσα από τα νέα κοκτέιλ της ομάδας του Theory bar με ξεναγό την Λορέτα Τόσκα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η διευθύντρια του περιοδικού Marie Claire Γαλάτεια Λασκαράκη μας αποκαλύπτει 6 στέκια της Σαμοθράκης που δεν θα βρούμε στους τουριστικούς καταλόγους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μας εμπνέουν οι παγωμένες, «start-up» μπύρες του ελληνικού καλοκαιριού: Μας αρέσει που ξεπετάγονται διαρκώς νέες ετικέτες με έξυπνο design και πικρή γεύση, ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα. Ποια απ' όλες όμως μας αρέσει περισσότερο;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γνωστό μπαρ στη στοά της οδού Κολοκοτρώνη 59Β αποφάσισε να βάλει τα καλοκαιρινά του και έφτιαξε μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας για όσους αποφασίσουν να μείνουν τον Αύγουστο στην πόλη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς πήγε περίπατο στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος και βρέθηκε να πίνει μπύρες και να τα δοκιμάζει πιάτα του Ανδρέα Λαγού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Αττική δεν είναι μόνο μπετόν, κήποι και ταράτσες. Είναι και θάλασσα και ταβερνάκι που μοσχοβολάει ιώδιο. Κάνουμε πέντε στάσεις και αράζουμε σε τραπέζι εκεί που σκάει το κύμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro