Πιο δημοφιλή

Εχθές έγιναν τα εγκαίνια, με τη Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη μεταξύ των προσκεκλημένων. Σύντομα, ο δαιμόνιος φαρμακοποιός / entrepreneur και οι συνεταίροι του ελπίζουν ότι όλη η ψαγμένη Νέα Υόρκη εδώ θα ψωνίζει λάδι, θα πίνει "γκρικ φρέντο" και θα απολαμβάνει μπουγάτσα σε αποδόμηση μέσα σε... ποτήρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός το βορειοανατολικό Αιγαίο, εκεί όπου η μαστίχα της Χίου έφτασε μέχρι τη Λέσβο και την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Για να αρωματίσει ένα απόσταγμα που απέχει παρασάγγας από τα γλυκερά σφηνάκια που μας φέρνουν πονοκέφαλο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το βασανιστικά νόστιμο Μελίχλωρο, φρέσκο και μαλακό αυγοτάραχο της Trikalinos είναι ίσως η κορυφαία Ελληνική «γκουρμεδιά». Ακόμα ένα μοναδικό προϊόν που ανακαλύπτουμε με έναν πολύτιμο χρονογράφο της IWC στον καρπό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και ορισμένοι από τους κορυφαίους σεφ της πόλης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ΚΠΙΣΝ, σε ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά φεστιβάλ του πλανήτη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Που να πας για βουτιές; Που να βρεις πιάτα με ντόπια προϊόντα; Που θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα αμυγδαλωτά του νησιού; Ο Λευτέρης Βαρέλης μας ταξιδεύει στη δική του Σκύρο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο συνδημιουργός της Cookoovaya Κλεομένης Ζουρνατζής την έχει ζήσει την καλοκαιρινή Κρήτη από μικρός και μας αποκαλύπτει τα γαστρονομικά μυστικά του νομού Ρεθύμνης, εκεί όπου οι άνθρωποι με το τίποτα και με το λίγο δημιουργούν μαγεία στο τσουκάλι τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο τελειομανής chef - restaurateur μόλις άνοιξε μια Ιαπωνική παμπ - whisky bar στη Σκούφου, τον πλέον ανερχόμενο μίνι δρόμο του Συντάγματος. Ένα μαγαζί με μπόλικο χαρακτήρα που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιαδήποτε μητρόπολη του κόσμου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός το χωριό Στύρα στην Εύβοια και το γαλλικό DNA των τυριών της Φάρμας Μαλτέζου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν σταματάει σε ένα μαγαζί, αλλά σε ένα χωριό 50 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής, εκεί όπου το σουβλάκι έχει μετατραπεί σε τέχνη και επιστήμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς, παρά τη ζέστη του Σαββάτου, άφησε τις παραλίες και πήγε στην Κάτω Κηφισιά, για να δοκιμάσει το σουβλάκι στο ολόφρεσκο Zeibekiko του Γιώργου Τσιλιγκίρη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός η Ευρυτανία και το «Ακροκώλιον» του Στρεμμένου - δηλαδή όπως λέμε το προσούτο στα ελληνικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας μικρός σοκολατί θεούλης, ο Kakau, ανοίγει σε λίγες ημέρες στο Παγκράτι. Επισκεφτήκαμε το νέο παρασκευαστήριο-μαγαζί πρώτοι, και πήραμε μυρωδιά από αυθεντική σοκολάτα με fairtrade πρώτες ύλες -και έμπνευση- από τη Λατινική Αμερική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro