Πιο δημοφιλή

Για 4η χρονιά το σοφιστικέ, comfort φαγάδικο του Vezené ανοίγει μεσημέρι τις Κυριακές του Δεκεμβρίου. Για να τρως, να πίνεις, να μοιράζεσαι και να γελάς σε γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς ο ουρανός βάφεται λουλακί πίσω από το Χίλτον.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η φοβερή «τσαγερί», «γλυκισματερί», Fortnum & Mason με το άψογο eau de nil προφίλ, αντικαθιστά το Grand Café στο «αίθριο» του Royal Exchange στην καρδιά του Βρετανικού Σίτι και προκαλεί ρίγη στις ευγενείς ταξιδιωτικές συνειδήσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα open street food party με djs, παραγωγούς του Peper, στο γνωστό Pax σημείο της Αγίας Ειρήνης. Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 18:00-22:00.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός ο αρωματικός κόσμος της εταιρίας Daphnis and Chloe, εμπνευσμένος από τα ελληνικά βότανα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μία φορά κάθε μήνα, στα πλαίσια του «Wine Legends of the World», κορυφαίοι διεθνείς οινοποιοί θα διηγούνται ιστορίες και θα προτείνουν τα «μεγάλα» κρασιά τους. Την ίδια ώρα που οι σεφ του ξενοδοχείου θα τους πλαισιώνουν με τις γευστικές προτάσεις τους. Πρώτη «άφιξη», την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, η Luisa Rocca, της κορυφαίας οινοποιίας Bruno Rocca.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο Str.Eaters, 8 σταθμοί street food φέρνουν κι άλλα burgers, φαλάφελ και bao: Η Αθήνα μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς σε foodie παιδική χαρά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To λαμπρό αίθριο του εμβληματικού ξενοδοχείου Grande Bretagne προτείνει ένα νέο, μεγαλειώδες brunch κάθε Σάββατο και Κυριακή. Με αυγά ποσέ, αστακό, βουτυρένια κρουασάν και παγωμένη σαμπάνια, για λίγη μητροπολιτική ντόλτσε βίτα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εχθές έγιναν τα εγκαίνια, με τη Γούπι Γκόλντμπεργκ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη μεταξύ των προσκεκλημένων. Σύντομα, ο δαιμόνιος φαρμακοποιός / entrepreneur και οι συνεταίροι του ελπίζουν ότι όλη η ψαγμένη Νέα Υόρκη εδώ θα ψωνίζει λάδι, θα πίνει "γκρικ φρέντο" και θα απολαμβάνει μπουγάτσα σε αποδόμηση μέσα σε... ποτήρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός το βορειοανατολικό Αιγαίο, εκεί όπου η μαστίχα της Χίου έφτασε μέχρι τη Λέσβο και την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Για να αρωματίσει ένα απόσταγμα που απέχει παρασάγγας από τα γλυκερά σφηνάκια που μας φέρνουν πονοκέφαλο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το βασανιστικά νόστιμο Μελίχλωρο, φρέσκο και μαλακό αυγοτάραχο της Trikalinos είναι ίσως η κορυφαία Ελληνική «γκουρμεδιά». Ακόμα ένα μοναδικό προϊόν που ανακαλύπτουμε με έναν πολύτιμο χρονογράφο της IWC στον καρπό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και ορισμένοι από τους κορυφαίους σεφ της πόλης, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο ΚΠΙΣΝ, σε ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά φεστιβάλ του πλανήτη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Που να πας για βουτιές; Που να βρεις πιάτα με ντόπια προϊόντα; Που θα δοκιμάσεις τα βραβευμένα αμυγδαλωτά του νησιού; Ο Λευτέρης Βαρέλης μας ταξιδεύει στη δική του Σκύρο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro