Πιο δημοφιλή

Ξεχάστε τα αυγά μάτια με τραγανό μπέικον ή τα scrambled αυγά για brunch. Η μόδα -και τα social media- θέλουν το πρωινό σας να είναι αέρινο και πουπουλένιο, σαν σύννεφο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς πήγε βόλτα στην Πλάκα και απόλαυσε το... αφρώδες σκηνικό που έχει στήσει η ομάδα του πετυχημένου Warehouse των Εξαρχείων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Sani Gourmet Festival υποδέχεται φέτος δέκα έντονα ανερχόμενους διεθνείς chef, που θα παρουσιάσουν περισσότερα από 70 κορυφαία πιάτα. Λάβετε θέσεις!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Μπλε του Noel στρώνει τα τραπέζια του, υποδέχεται γνωστούς Έλληνες chef και ο Βασίλης Δημαράς πιάνει πρώτο τραπέζι-πίστα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχοντας 67 χρόνια πείρας στην πλάτη του, ο «Κώστας» στην οδό Πεντέλης στο Σύνταγμα, δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τον τίτλο «το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς και ο Φροίξος Φυντανίδης πήραν τους δρόμους για να ανακαλύψουν τα πιο νόστιμα veggie burgers της πόλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα Κυριακάτικα brunch στο cult εστιατόριο του Divani Caravel είναι μια χορταστική εμπειρία που τη ζεις μετά μουσικής και σαμπάνιας. Επιλέγει η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Την άνοιξη ενθουσιάζομαι με όλα τα φρούτα και λαχανικά που σκάνε διαδοχικά μύτη στις λαϊκές αγορές. Στη γειτονιά μου με ξέρουν και μου συστήνουν υπομονή όταν ρωτώ εναγωνίως πότε θα φανούν επιτέλους ο φρέσκος αρακάς και τα χλωρά σκόρδα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O Βασίλης Δημαράς ετοιμάζεται για μια Uberness 25η Μαρτιού με πολύ μπακαλιάρο και σκορδαλιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σήμερα οι Ιρλανδοί γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο τη γιορτή του St. Patrick. Κάπου εκεί μέσα στο πρόσχαρο πλήθος βρίσκεται και το φάντασμα της Molly Malone να διαλαλεί τα ολοζώντανα μύδια της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το θρυλικό ΜεΖεν του Βόλου πέφτει στην παγίδα του Trap και για δύο μέρες σερβίρει τους μεζέδες του με πολύ τσίπουρο και cocktail.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κρασιά γλυκά, ημίξηρα μα και ξηρά, με ξεχωριστά αρώματα, πολυποίκιλες γεύσεις, φρουτένιες πινελιές και μια καλοκρυμένη αλλά έντονη απολαυστική επίγευση. Γράφει ο -Σαμιώτης- Ανδρέας Λαγός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro