Πιο δημοφιλή

Είναι ένας από τους top έλληνες γραφίστες και παθιασμένος foodie. Παρότι έχει συνδημιουργήσει κορυφαία περιοδικά, ο ίδιος κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για το Andro έκανε μια εξαίρεση και μας άνοιξε το σπίτι και την κουζίνα του: μαγείρεψε για τους φίλους του και μας κέρασε εμπνευσμένα κοκτέιλ με τεκίλα Patrón Silver.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο στυλάτος αρχιτέκτονας και δημιουργός του sartorial brand Scala στρώνει τραπέζι για το Andro και τους εντιμότατους φίλους του: μαγειρεύει τη δική του Carbonara με πικάντικο τσορίθο και τσουγκρίζουμε κεραμικές κούπες με paloma Patrón.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου, μην γίνεστε μίζεροι και ανέμπνευστοι. Προσφέρετε ένα λουλούδι στο ταίρι σας, συνοδεύστε το με ένα ποιήμα, κλείστε δωμάτιο σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στην θάλασσα, γενικά ξεφύγετε από την στείρα καθημερινότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου κορυφαία κρασιά από τα οινοποιεία Torbreck και Escarpment συνοδεύουν ένα exclusive μενού πέντε σταδίων με την υπογραφή του Άρη Βεζενέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, φρούτα και λαχανικά, εκλεκτά κρέατα και σπάνιες κοπές, κάβα με ψαγμένες ετικέτες και μια τεράστια ποικιλία τυποποιημένων τροφίμων. Η τρίτη γενιά του «Μπαλάσκα» έχει μετατρέψει τα καταστήματα της στα νότια προάστια, σε απαραίτητο διατροφικό κόμβο για στεριά και θάλασσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αποστάγματα, κρασιά και deli σε όμορφες συνθέσεις για κάθε ένα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ό,τι θα δωρίσουμε ή λαχταράμε να μας δωρίσουν αυτές τις γιορτές, θα φτάσει στην ώρα του εκεί που θέλουμε, ξεκινώντας από ένα κατάστημα Cellier.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φυσικό μεταλλικό ή φυσικώς ανθρακούχο, το νερό των Καρπαθίων εκτός από γευστικό κάνει καλό και στην υγεία μας. Διαβάστε την ετικέτα -όχι μόνο μπροστά, αλλά και από πίσω- για να πειστείτε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Zεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, έμφαση στη λεπτομέρεια και βαθιά ιστορία. Η κομψή pasticceria που μόλις άνοιξε, υπόσχεται να γίνει, ο νέος all day προορισμός στη Astir Marina του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο σουβλατζίδικο του Κορυδαλλού, ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουρουμιχάκης κατάλαβε πως fusion κουζίνα - εδώ η Ήπειρος συναντά τη Μικρά Ασία - μπορεί να προκύψει αβίαστα και στο παραδοσιακό μας έδεσμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα αγαπάει το μπιφτεκένιο σουβλάκι του «Καλοψημένου», ανάμεσα στο Κολωνάκι και στα Εξάρχεια, για λόγους που υπερβαίνουν τη γεύση του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Νόστιμα, με χαμηλές θερμίδες και οικονομικά, τα πρωτεϊνούχα μικρογεύματα από τα Lidl τρεντάρουν σε όλα τα social media, και ειδικά στο TikTok, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γι’αυτό σπεύστε να προλάβετε τις διαφορετικές γεύσεις τους. Δεν είναι και τόσο εύκολο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοσιογράφος της «Καθημερινής» διηγείται την πορεία της σχέσης της με το σουβλάκι, από ένα κλασικό στέκι της Νέας Σμύρνης μέχρι το εβδομαδιαίο - πλέον - της Τρίτης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top