Πιο δημοφιλή

Μπήκαμε πρώτοι στο νέο «παιδί» του pastry chef Κρίτωνα Πουλή, το Bon Bon στον Πειραιά. Ένα πρότυπο κατάστημα, εργαστήρι και χώρο παραγωγής ιδεών. Συγκρατήστε το όνομα του Κρίτωνα, θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην εγχώρια ζαχαροπλαστική.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας γιος πρώην σουβλατζήδων αποφάσισε να κόψει το κρέας και γράφει για το τελευταίο του τυλιχτό. Ένα τίμιο σουβλάκι σε ένα συνοικιακό στέκι στη Δάφνη με αρκετά χρόνια ιστορίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μετά το Le Greche και το Kokkion, το Μαραμπού είναι το νέο ποιοτικό παγωτατζίδικο της Αθήνας, στην ολοένα ανερχόμενη οδό Αρχελάου. Προτείνει μικρής παραγωγής παγωτά -με μαύρη μπύρα, αβοκάντο ή γιασεμί- τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός ο άρτος της Ελισσάβετ Κουλούρη -Betty's Bakery- που μετουσιώνει το αλεύρι σε μαγεία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σκεπτόμενος κρεουργός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο νέο ραντεβού των ARTISANS by Andro. Ενώπιον 50 εκλεκτών aficionados, παρουσίασε ένα ξεχωριστό masterclass για την ηθική και ολιστική διαχείριση του κρέατος. Τα εξαιρετικά πιάτα συνόδευσε το κορυφαίο ουίσκι Johnnie Walker Blue Label, ενώ την εκδήλωση υποστήριξε η DS7 Crossback, το νέο πολυτελές Γαλλικό SUV.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κοντινό στους συγγραφείς από το αλκοόλ. Τι έπιναν όμως και ποια «έμπνευση» δίνουν σε εμάς για να δοκιμάσουμε τα ποτά τους; Από τον Τσαρλς Μπουκόφσκι έως τον Τρούμαν Καπότε, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Χρήστος Παρίδης γράφει για το φαλαφελάδικο που ανακάλυψε τυχαία και πλέον έχει γίνει στέκι του αφού μετατρέπει το ταπεινό φαλάφελ σε πλήρες -υγιεινό- γεύμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περήφανος και απρόβλεπτος ο βίσονας, χρειάζεται να του φερθείς με αβρό τρόπο. Το κρέας που δίνει είναι εκλεκτό και διαιτητικό. Απολαύστε το άφοβα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός το λάδι του Μ Estate, εκεί που η παράδοση συναντάει το σύγχρονο ντιζάιν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός -με το Pilot's Watch Chronograph Edition Le Petit Prince- το μεθυστικό, παλαιωμένο τσίπουρο Τσιλιλή Dark Cave.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σας προτείνουμε μια κυριακάτικη συνταγή γι' αυτό το κοκέτικο και καπριτσιόζο κοκοράκι. Μια δόση διαστροφής στο εορταστικό τραπέζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας με ένα ιστορικό best of των πιάτων του, ως τις 5 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα κλείσει, για να επανέλθει εντός του Hilton το 2020. Ιδανικός συνοδοιπόρος γι αυτό το γαστρονομικό κρεσέντο, η μυθική σαμπάνια Armand de Brignac που ανήκει -μαντέψτε- στον Jay-Z.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro