Αυτό το καλοκαίρι το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων «CAVO TAGOO» ενώνει τις δυνάμεις του με το γνωστό ρεστοράν ZUMA.

To 2002, ο σεφ και επιχειρηματίας Rainer Becker και ο συνεργάτης του, Arjun Waney, αποφάσισαν να ανοίξουν ένα ξεχωριστό εστιατόριο σε ένα απομονωμένο σημείο της Knightsbridge στο Λονδίνο. Το ονόμασαν ZUMA και αυτό που προσπάθησαν να περάσουν ως νεωτερισμό ήταν η γιαπωνέζικη robata.

Tataki από βοδινό Wagyu με τρουφάτη σάλτσα ponzu.

Ένα ξεχωριστό τρόπο ψησίματος των κρεάτων και των ψαριών που μοιάζει με το κλασικό μπάρμπεκιου, ωστόσο ξεχωρίζει ως προς το γεγονός ότι το κρέας ψήνεται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και ταχύτητες στα κάρβουνα. Αυτή τη μέθοδο οι Ιάπωνες την ονομάζουν robatayaki ή robata. Αίφνης, οι Άγγλοι την έμαθαν για τα καλά και την αγάπησαν. Τώρα ήρθε η ώρα της Μυκόνου.

Δροσερό sashimi.

Το γνωστό εστιατόριο ΖUMA ενώνει τις δυνάμεις του με το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων «CAVO TAGOO» στη Μύκονο, από τις 15 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου 2020. Θα είναι μια pop-up συνεργασία που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο: το Zuma είναι γνωστό για το πώς ταξιδεύει μέσω των πιάτων τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα που διατηρεί την αυθεντικότητά της δίχως να προσκολλάται στην παράδοση. Κάπως έτσι αναμένεται να γίνει και σ’ αυτή τη σύμπλευση στη Μύκονο.

Μαριναρισμένος μαύρος γάδος τυλιγμένος σε φύλλα hoba.

Εμπνευσμένο από τα ιαπωνικά izakayas, το ZUMA προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη. Main kitchen, robata grill και sushi counter ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα διεθνώς φημισμένα πιάτα που υπογράφει το ZUMA.

Jumbo γαρίδες με yuzu.

Στην μυκονιάτικη εκδοχή του, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και φόντο το Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ (μεταξύ των οποίων, τα Rikka & Tonic με Tanqueray 10, Grapefruit bitter, Yuzu tonic και grapefruit wedge, Hikari Spritz με Italicus rosolio, Dolin white, Sweet vermouth, Yuzu tonic με prosecco).

Το «κλασικό» ZUMA sushi stone.

Το εστιατόριο ZUMA στο CAVO TAGOO θα λειτουργεί καθημερινά, από τη 1 μ.μ. έως τη 1 π.μ. μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε βραδιές που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του ZUMA μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Mια γευστική εμπειρία με θέα το μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα.

Οι κρατήσεις για το ZUMA στο CAVO TAGOO Mykonos έχουν ήδη ανοίξει και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της ιστοσελίδας του εστιατορίου.

 

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη ματιά στην «Brasserie Lorraine»: το Κολωνάκι βγήκε από την κρίση.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top