Most Viewed
Διονύσης Μαρίνος Πανοργασμική κοινωνία: αυτό θα γίνουμε μόλις τελειώσει η πανδημία; 

Σύμφωνα με τον έλληνα ερευνητή του Yale Νικόλα Χριστάκη η απάντηση των ανθρώπων μετά το τέλος της πανδημίας θα είναι σεξ, ψώνια και αθεΐα. Λογικό και επόμενο. Οποιος άγγιξε τον θάνατο, αγάπησε το σώμα του ακόμη περισσότερο. Πολύ πιθανό να γίνουμε ένα μεγάλο κρεβάτι με κουβαριασμένα σεντόνια.

15.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της AstraZeneca, μιας εκ των εταιριών που έχουν κατασκευάσει τα νέα εμβόλιο κατά της Cocid-19, είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Ελληνικής καταγωγής, καινοτόμος και αποφασισμένος να κάνει ένα μεγάλο «δώρο» στην ανθρωπότητα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Λες και χρωστάμε στην Ιερά Σύνοδο… 

Η εκκλησία «ξαναχτυπά». Οι ιερείς κήρυξαν νέο «αντάρτικο» για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Κραδαίνουν το γράμμα του ιερού νόμου, αλλά στην πραγματικότητα αδιαφορούν για τις επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο.

05.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Αν έχεις μπάρμπα στην (κομματική) Κορώνη κάνεις αμέσως εμβόλιο 

Προς τι όλη αυτή η πρεμούρα των κυβερνητικών στελεχών να κάνουν πρώτοι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όταν προηγούνται τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού και οι ευπαθείς ομάδες; Αυτό δεν το λες και καλό παράδειγμα προς τους πολίτες.

30.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Του ψεκασμένου το εμβόλιο έχει φυσιολογικό ορό 

Κόντρα στην αισιοδοξία για τις πρώτους εμβολιασμούς, η βλακεία ορισμένων, που πάντα θα είναι ανίκητη, έρχεται να μας ενοχλήσει. Ναι, οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν το κανονικό εμβόλιο, όπως θα το κάνουμε και οι περισσότεροι.

28.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ελληνικό (διόλου) παράδοξο: Οι μεταφορικές εταιρίες απέτυχαν παταγωδώς εν μέσω καραντίνας κι αυτό δείχνει πολλά για την χώρα και για την -κλειστή ακόμα- οικονομία μας. Διαβάστε πως το συνοικιακό delivery στα καθ'ημάς ήταν εξαρχής καταδικασμένο και γιατί πλέον βλέπει με τα κυάλια το ιλιγγιώδες boom των κατ'οίκον παραδόσεων που ανθεί στον υπόλοιπο κόσμο. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Χιούμορ: Πώς έκαναν το εμβόλιο οι πολιτικοί μας 

Θα το συζητάμε στο μέλλον και δεν θα το πιστεύουμε πως συνέβη. Οι πολιτικοί αρχηγοί μας, με προεξάρχοντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19. Η Θέμις Φούλια γράφει με χιούμορ έναν φανταστικό διάλογο γιαγιάς-εγγονού από το... μέλλον.

17.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θοδωρής Τσεκούρας Θοδωρής Τσεκούρας: «Αγκάλιασε την άγνοια!» 

Θυμηθείτε αυτή την αίσθηση της άγνοιας, ειδικά της πρώτης καραντίνας. Σταθείτε για μια στιγμή και νιώστε την, είναι η αφετηρία της γνώσης. Σε απελευθερώνει. Κανένας παπάς και κανένας πολιτικός δεν έχει τις απαντήσεις. Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί, με εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στις δικές μας δυνάμεις, τί μας επιφυλάσσει το 2021!

15.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Θα μπορούσε να είναι η «μάχη της καραντίνας». Τι είναι καλύτερο; Να ζεις σε τέσσερις τοίχους με μια μόνιμη σύντροφο ή ελεύθερο -αλλά μοναχικό- πουλί; Στην πραγματικότητα, ο διαχωρισμός είναι προσχηματικός. Γράφει ο Πέτρος Δεμερτζής.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιάννης Σκορδάς Click Away: Ο θάνατος του εμποράκου 

Παρά την πολυδιαφημισμένη λύση του click away, την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του, οι καταναλωτές δεν έσπευσαν στα μαγαζιά. Οι μεγάλες αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα αντέχουν διότι έχουν οργανωθεί online. Οι μικροί έμποροι όμως, βλέπουν τις τελευταίες ελπίδες για ανάκαμψη να εξανεμίζονται.

14.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εξωστρεφής, ρεαλιστής και γρήγορος. Επικεφαλής μιας νεοφυούς επιχείρησης που ειδικεύεται στο online marketing και ταυτόχρονα λάτρης της old school κομψότητας. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Warply μας μιλάει για την δυναμική ελληνική εταιρία με έδρα στην Αθήνα και πλοκάμια από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, μέχρι τα Εμιράτα και την Αυστραλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Θα γίνει του… click away 

Θα το θυμόμαστε για χρόνια. Θα λέμε: τότε που οι κομμώτριες έγιναν μυστικοί πράκτορες και έκαναν κουρέματα στη ζούλα. Τότε που εμφανίστηκε ο Santa-drone και στα καταστήματα έγινε του... click away. Γράφει η Θέμις Φούλια.

14.12.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top