Most Viewed
Κώστας Πετρόπουλος Δικαίωμα σου να μην εμβολιαστείς αλλά όχι να μην τεσταριστείς 

Οι γνωστοί αρνητές των πάντων χτύπησαν ξανά. Δεν θέλουν το εμβόλιο, αλλά δεν θέλουν να υποβληθούν ούτε σε μια απλή ιχνηλάτηση. Λες και η κοινωνία τους ανήκει, λες και ο ιός θα φύγει μόνος του από πάνω μας.

16.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mπορεί να μην γίνουμε ποτέ πρωταθλητές και να μην αποκτήσουμε σώμα «φέτες», αλλά ο κορωνοϊός μας έκανε ένα καλό: βγήκαμε από το καβούκι του σώματός μας. Αλήθεια, θεωρείται προπόνηση το περπάτημα και πόσο καλό κάνει στην υγεία μας;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Ανοίξτε τις πόρτες, το «σκληρό» lockdown δεν λειτούργησε 

Εν μέσω σκληρού lockdown φτάσαμε στα 4.000 κρούσματα. Τα τωρινά μέτρα αποδεικνύονται αδιέξοδα και κουράζουν τον κόσμο. Χρειάζεται μια νέα μίξη μέτρων που δεν θα λένε «ξεκινήστε τα πάρτι», αλλά ούτε θα μας επιβάλουν μια υποχρεωτική φυλακή που μετατρέπεται σε αφύλακτο κελί για παρανομούντες.

31.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μας υποδέχεται στο νέο σπίτι του στα Εξάρχεια. Μας λέει τί άλλαξε στη ζωή του με την πανδημία, μοιράζεται όσα κάνει για να γεμίσει τις ώρες του, και μας προτείνει έξυπνες συνταγές και αγορές, για να νοστιμήσουν οι μέρες του εγκλεισμού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Δεν νικάς τον ιό με το «πονάω» στη Νέα Σμύρνη 

Κάποια στιγμή θα τον νικήσουμε τον κορωνοϊό. Το θέμα είναι να μην χάσουμε ως κοινωνία τα δημοκρατικά αντανακλαστικά μας γιατί τότε ο δρόμος θα είναι ολισθηρός.

08.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Τι ωραία μικροάγχη που είχαμε παλιά… 

Ούτε που το φανταζόμασταν πριν από ένα χρόνο ότι θα άλλαζε έτσι η ζωή μας. Πού πήγαν τα... ωραία άγχη της καθημερινότητας που τώρα φαντάζουν μακρινά; Η Θέμις Φούλια μας τα θυμίζει και είναι σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από τότε.

27.02.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Λατρεύω τον κορωνοϊό. Είναι αδέρφι 

Aς δούμε την καλή πλευρά του ιού. Γλιτώνεις συγγενείς και τοξικούς φίλους. Δεν χαλάς χρήματα, δεν βλέπεις τους αχώνευτους στη δουλειά. Το σημαντικότερο: τέρμα το γήπεδο, τα σκυλάδικα και οι παπάδες. Ένα μισανθρωπικό άρθρο του Γιώργου Κωνσταντινίδη.

19.02.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O κορωνοϊός δεν έχει το θεό του. Το Μεγάλο Φεστιβάλ Προσευχής των θιβετιανών μοναχών και των προσκυνητών του Βούδα που διεξάγεται από το 1409, φέτος θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πανδημίας και να «κλείσει» την πόρτα στους πολυπληθείς πιστούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μην αποβλακωθείτε, μην βαρέσετε το κεφάλι σας στον τοίχο, μην πνιγείτε στο άγχος. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάπως υποφερτή η δουλειά από το σπίτι. Θέλει τρόπο και οργάνωση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Τι να σου κάνει το νέο lockdown όταν χάνεται η εμπιστοσύνη; 

Η απόφαση της κυβέρνησης να «κλείσει» ξανά την Αττική μοιάζει με εκείνη της πρώτης καραντίνας, όμως, αυτή τη φορά μαζί με το ιικό φορτίο έχει αυξηθεί αρκετά η αμφισβήτηση του κόσμου για τα επιλεγόμενα μέτρα. Δυστυχώς, η πορεία προς το άγνωστο δεν έχει τέλος.

10.02.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Ο Ικαριώτικος του Κυριάκου: εμπαιγμός της κοινωνίας 

Στην Ικαρία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι δεν ζήτησε ένα συγγνώμη για το πολυάριθμο λεφούσι που μαζεύτηκε τριγύρω του. Ούτε βέβαια πλήρωσε πρόστιμο. Δάσκαλε που δίδασκες...

08.02.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Θα πάμε κάποια στιγμή σε εστιατόριο και δεν θα ξέρουμε τι να κάνουμε 

Θα μας αφήσουν κάποια στιγμή «χωρίς λουρί», χωρίς μάσκα και απαγορεύσεις να πάμε σε κάποιο εστιατόριο και θα φαινόμαστε σαν UFO. Κάποια από τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν τα καταγράφει η Θέμις Φούλια σε έναν φανταστικό, μελλοντικό διάλογο με το εγγόνι της.

30.01.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top