Most Viewed
Guest / Ζωή «Back to the Future»: Τι θα έβλεπε στην εποχή μας; 

Άντε να εξηγήσεις στον Μάρτυ Μακ Φλάι για τις μάσκες, τις ανέπαφες συναλλαγές, τον Τραμπ, αλλά και το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε -επιτέλους- πρωτάθλημα. Η Θέμις Φούλια το είδε ως εικόνα και το μεταφέρει χιουμοριστικά.

22.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Ζωή Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε… 

Έχετε φανταστεί πώς θα είναι ο χειμώνας με ιό; Οι φίλαθλοι θα είναι μακριά και «αγαπημένοι», τα σινεμά θα μείνουν... θερινά. Χίλιες φορές να τρως ραβιόλι και χιόνι έξω, παρά μέσα στο εστιατόριο. Χάρμα θα περάσουμε. Η Θέμις Φούλια συλλέγει χιουμοριστικές εικόνες από το μέλλον.

14.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοιάζουν τόσο πολύ τα συμπτώματα που είναι εύκολο να τα μπερδέψεις. Κι όμως, υπάρχουν κάποιες σημαντικές διαφορές που μπορούν να οδηγήσουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το ποια ίωση έχετε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Κάνε κι εσύ μια κατάληψη, μπορείς! 

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με τη γνωστή επαναστατική γυμναστική μιας μειοψηφίας μαθητών (δυστυχώς με την βοήθεια των γονιών τους) που χάνουν ακόμη και το δίκιο τους κλείνοντας τα σχολεία με το έτσι θέλω. Δυστυχώς, έτσι αποχαιρετούμε το τρένο της γνώσης και της λογικής σ΄ αυτή τη χώρα.

25.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τους Rolling Stones έως τους Animals και από τους REM έως τους Αerosmith, η ροκ μουσική δεν έμεινε αδιάφορη από τις επιδημίες και τις φυσικές καταστροφές που αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων. Ο Μωρίς Σιακκής θυμάται μερικά τραγούδια, έμπνευση για τα οποία αποτέλεσαν τέτοιες επιδημίες και καταστροφές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Andro Team Οι 10 ελληνικές «άστα να πάνε» φυλές του κορωνοϊού 

Ζουν ανάμεσά μας, δεν τους μπερδεύεις. Είναι αυτοί που δεν φορούν μάσκα, που θέλουν να πάνε στα μπουζούκια ακόμη κι αν πέσει βόμβα ή που σκαρώνουν ποιήματα και δεν τους βγαίνει η ρίμα με την Covid-19.

24.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Guest / Άποψη Τη μάσκα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω… 

Ξέρετε πότε πρέπει να πετάτε τη μάσκα; Σας τρώει στη μύτη όταν την φοράτε; Σας αναγνωρίζουν στο δρόμο; Τι γίνεται με το μικροτσίπ του Gates; Η Θέμις Φούλια σπάει λίγη αθώα πλάκα με όσα σουρεαλιστικά μας συμβαίνουν.

17.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Οι μοσχαναθρεμμένοι «μασκομάχοι» και η «υπόθεση Σόκαλ» 

Το αντιμασκικό και αντιεμβολιαστικό κίνημα ανθεί κυρίως στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου. Είμαστε άραγε ανόητοι; Ή μήπως κάτι άλλο μας προσφέρει την πολυτέλεια να υιοθετούμε κάθε αντιεπιστημονική ακρότητα;

14.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Το Δελφινάριο με τις μεγάλες μάσκες 

Μάσκες που χωράνε το πρόσωπο του Γκοτζίλα. Παγουρίνο που κάνουν για σπουργίτια. Να πώς το ελληνικό κράτος μπορεί να μας προσφέρει πικρό γέλωτα εν μέσω πανδημίας.

15.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Η θλιμμένη σιωπή του σερβιτόρου 

Τον θεωρούμε δεδομένο. Ενδεχόμενα, πιστεύουμε πως είναι εκεί για να μας υπηρετεί. Κι όμως, το επάγγελμα του σερβιτόρου έχει πληγεί καίρια από τον κορωνοϊό. Ας τον σκεφτούμε πώς είναι πίσω από το μάσκα του, μόνος ενώπιόν μας.

11.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

To εμβόλιο θα έρθει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, αλλά δεν πρόκειται να λύσει τον γόρδιο δεσμό άμεσα. Αντί για μαγικές λύσεις, ας προετοιμαστούμε για παγκόσμια συνεργασία δίχως χώρες -και πολίτες- Α και Β κατηγορίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Απίστευτο, και όμως -δυστυχώς- αναμενόμενο. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες λένε πως αν σταματήσουμε να φωνάζουμε ή ακόμη και να μιλάμε σε δημόσιους χώρους θα μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top