Most Viewed
Κώστας Πετρόπουλος O αντιεμβολιαστικός θόρυβος είναι το «ψωμί» των ακραίων 

Δεν είναι όλοι οι αντιεμβολιαστές ακραίοι, αλλά στο τέλος επικρατούν αυτοί που αποζητούν την ευθεία αντιπαράθεση με το κράτος με αφορμή τα εμβόλια και σκοπούς εντελώς άλλους. Το είδαμε την εποχή του αντιμνημόνιου, δεν χρειάζεται να το ζήσουμε ξανά.

22.07.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος «Μη μασάς ρε φίλε…» η cringe καμπάνια του Πατούλη για το εμβόλιο στους νέους 

Πως ήταν η σέξι γαλλική καμπάνια για τις «επιθυμητές» παρενέργειες του εμβολιασμού; Καμία σχέση. Με ένα έντυπο βγαλμένο από τα τιμημένα 80’s, o Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, επιχειρεί να μιλήσει «τη γλώσσα των νέων» με εκφράσεις όπως «στην τελική ρε φίλε, η ζωή μετριέται με φιλιά».

20.07.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Το λοκντάουν στη Μύκονο μας αφορά όλους 

Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι άλλοι είδαν το λοκντάουν της Μυκόνου ως τιμωρία για τους σελέμπριτι. Η μεγάλη εικόνα, όμως, μάς δείχνει πως οι όποιες ζημίες προκύψουν αυτό το καλοκαίρι θα πέσουν στα κεφάλια όλων μας.

18.07.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι είναι αυτό που κάνει μια μερίδα συμπολιτών μας να μην θέλουν με τίποτα να κάνουν το εμβόλιο; Είναι εμμονή, δυσκολία στην ανάλυση των δεδομένων, ένα παιχνίδι ενοχών, μια αντίδραση κατά των ελίτ ή μήπως κοινή άγνοια; Ας αναλύσουμε το φαινόμενο με ψυχραιμία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Άλλο δημοκρατία κι άλλο κάνω του κεφαλιού μου 

Η απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε υποχρεωτικό εμβολιασμό ορισμένων επαγγελματικών κατηγοριών ούτε αντιδημοκρατική είναι ούτε παράλογη. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε πως η δημοκρατία δεν είναι ένα πολίτευμα που όλα επιτρέπονται και που το ατομικό συμφέρον δυναστεύει το δημόσιο.

13.07.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Ως εδώ και μη παρέκει με τους «αντί» και το «μπόλι» τους 

Όσοι προσέχουμε εδώ και ενάμισι χρόνο, όσοι πήραμε το «ρίσκο» να κάνουμε το εμβόλιο, όσοι συνυπολογίζουμε στις αποφάσεις μας το κοινωνικό σύνολο, δεν θα ανεχθούμε να ξανακλείσει η κοινωνία και η οικονομία για χάρη των λίγων. Γράφει ο Συγκλητικός.

07.07.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ναι σε προνόμια για τους εμβολιασμένους 

Θα έχουμε στο άμεσο μέλλον δύο κατηγορίες πολιτών; Θα περιπέσουν σε δυσμένεια οι μη εμβολιασμένοι σε σχέση με εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου; Η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ανάψει φωτιές.

08.06.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι ειδικοί λένε για όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου πως η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις. Προσοχή όμως: μην το παρακάνετε γιατί τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι καλά. Υπομονή μέχρι να το ρίξετε στις κραιπάλες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Η επέλαση των κορωνοβαρβάρων 

Η φυλή των κορωνοπαρτάκηδων βγήκε από τα «μπούνκερ» της και μετέτρεψε την Αθήνα σε σκουπιδαριό. Κάποιοι δεν διστάζουν ακόμη και να ουρήσουν εν μέση οδώ. Πρόκειται για τον ορισμό της αδιαφορίας και της έλλειψης κοινωνικής αγωγής.

19.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Δικαίωμα σου να μην εμβολιαστείς αλλά όχι να μην τεσταριστείς 

Οι γνωστοί αρνητές των πάντων χτύπησαν ξανά. Δεν θέλουν το εμβόλιο, αλλά δεν θέλουν να υποβληθούν ούτε σε μια απλή ιχνηλάτηση. Λες και η κοινωνία τους ανήκει, λες και ο ιός θα φύγει μόνος του από πάνω μας.

16.04.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Mπορεί να μην γίνουμε ποτέ πρωταθλητές και να μην αποκτήσουμε σώμα «φέτες», αλλά ο κορωνοϊός μας έκανε ένα καλό: βγήκαμε από το καβούκι του σώματός μας. Αλήθεια, θεωρείται προπόνηση το περπάτημα και πόσο καλό κάνει στην υγεία μας;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος Ανοίξτε τις πόρτες, το «σκληρό» lockdown δεν λειτούργησε 

Εν μέσω σκληρού lockdown φτάσαμε στα 4.000 κρούσματα. Τα τωρινά μέτρα αποδεικνύονται αδιέξοδα και κουράζουν τον κόσμο. Χρειάζεται μια νέα μίξη μέτρων που δεν θα λένε «ξεκινήστε τα πάρτι», αλλά ούτε θα μας επιβάλουν μια υποχρεωτική φυλακή που μετατρέπεται σε αφύλακτο κελί για παρανομούντες.

31.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top