733799_240977159396464_1175749374_n

«Από τον Βάρσο θα περάσω τουλάχιστον μια φορά το μήνα».

Ζαχαροπλαστεία «Βάρσος», «Καμέλια» και «Choc O’ Rock». Από τον Βάρσο θα περάσω τουλάχιστον μια φορά το μήνα, για έτοιμες τραγανές μαρέγκες για το απρόσμενο τραπέζωμα, εξαιρετικό παγωτό φράουλα με τα τσικ-τσικ του, πολύ καλές (και σε σωστές τιμές) μαρμελάδες βερίκοκο και πάστα φλώρα –μην παραλείποντας να φάω στα όρθια και μια τυρόπιτα ταψιού. Αξεπέραστα μπαμπαδάκια (δυο μπουκίτσες) παίρνω από το ζαχαροπλαστείο «Καμέλια» στην Παλιά Αγορά του Παλαιού Ψυχικού –κάνει και εξαιρετικά μελομακάρονα. Το προφιτερόλ (διά χειρός Ρένας Οροκλού) του «Choc O’ Rock» μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο στην Αθήνα, όπως και οι κουραμπιέδες του με κουρκουμά. Η άριστη πρώτη ύλη είναι βασίλισσα και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, κι αυτό φαίνεται αδιάψευστα στη γεύση.

//«Βάρσος»: Κασσαβέτη 5, Κηφισιά, τηλ. 210 8012472. «Καμέλια», 28ης Οκτωβρίου 1, Παλαιό Ψυχικό, τηλ. 210 6743781. «Choc O’ Rock Pastry Lab», Βουτσινά 105, Χολαργός, τηλ. 211 0122512.

Στην επόμενη σελίδα: «Από εδώ έμαθα να ψωνίζω τα τυριά μου».

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top