Most Viewed
Γιώργος Κωνσταντινίδης Φακίδες: «το σκέρτσο του Διαβόλου» 

Οι εφηλίδες είναι hot. Πάει η μέχρι πρότινος κακή εικόνα τους. Οι φωτογράφοι και οι σχεδιαστές τις λατρεύουν, αλλά και περισσότεροι άντρες απ'ότι παλιά, τις βρίσκουν αξιολάτρευτες και σέξι. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

16.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Ω, τι μπαναλιτέ! 

Aν μας έμαθε κάτι η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ότι μπορούμε να χωνέψουμε οτιδήποτε άσχημο μας συμβαίνει και στο τέλος να το μετατρέψουμε σε μπανάλ καθημερινότητα. Πάσχουμε από γενικευμένη «μπαναλοποίηση» και δεν μπορούμε να την αντιπαρέλθουμε. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

12.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιουροβίζιον: «Το κλουβί με τις τρελές» 

Για τους περισσότερους η Γιουροβίζιον είναι ένα χαζοχαρούμενο, κιτς πανηγύρι. Κι όμως, για πολλά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης, αλλά και ένα πεδίο απελευθέρωσης. Γιατί άραγε; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

09.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης «Επιτέλους, (ξανά)τσακώθηκα στο δρόμο» 

Η περίοδος της αβρότητας και των καλών τρόπων λόγω του εγκλεισμού τελείωσε. Τώρα μπορούμε να τσακωθούμε σαν... άνθρωποι ξανά στο δρόμο δίχως να υπάρχει λόγος και αιτία. Αυτές οι ασήμαντες λογομαχίες, όμως, είναι μια άλλη μορφή κοινωνικότητας. Ας τις αποδεχθούμε. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

06.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Εγκώμιο στο χανγκόβερ 

Γιατί να πρέπει να δαιμονοποιήσουμε το σωστό, το τίμιο χανγκόβερ; Εχουμε, άραγε, σκεφτεί πως μέσα στην αιθάλη του αλκοόλ μπορεί να βρίσκεται κάτι από τη διαύγεια μας; Γράφει -αιρετικά- ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

01.05.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης «Τοξικοί άνθρωποι»: η νέα καραμέλα 

Τι σόι πράγμα είναι οι τοξικοί άνθρωποι και γιατί πλέον ο χαρακτηρισμός μας έρχεται εύκολα στο στόμα; Μήπως βάζουμε εύκολα ετικέτες στους ανθρώπους θέλοντας έτσι να διώξουμε από πάνω μας την ευθύνη; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

20.04.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Η δυστυχία τoυ να είσαι «τοξεράκιας» 

Εκτός από τον «σταλεγάκια» που σου κοπανάει αυτό για το οποίο υποτίθεται ότι σε είχε προειδοποιήσει, υπάρχει και ο «τοξεράκιας»: Ό,τι κι αν συμβεί, εκείνος το είχε προβλέψει από πριν. Ήξερε ότι ο πιλότος ήταν ένοχος ή ότι ο Πούτιν θα εισβάλλει, και πάει λέγοντας: Όλα τα 'ξερε, ο «τοξεράκιας». Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

17.04.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Η σημασία του να λες «Σκασίλα μου» 

Αυτό που τη σπάει σε κείνον που απαξιώνει, είναι ακριβώς ότι δεν καταφέρνει να αδιαφορήσει πλήρως. Αλλιώς δεν θ'ασχολούνταν καν. Σας τρώει κι εσάς λίγο; Παραδεχτείτε το. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

13.04.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Το γιουρούσι των «αντί» 

Μετά τους αντι-covid, τους αντι-εμβολιαστές, τους κατά της μάσκας, τους αντισυστημικούς, τώρα αποκτήσαμε και νέους αντι-δυτικούς. Μιλάμε για επιδημία που δεν έχει τελειωμό. Τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

28.03.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Μιλώντας για τον καιρό… 

Τι καιρό θα κάνει σήμερα; Αυτή είναι η νέα εμμονή όλων μας. Παραδόξως, το να μιλάς για βαθμούς, νεφώσεις και θερμοκρασίες κάτω του «κανονικού» έπαψε να είναι ανώδυνο. Περιμένουμε, πλέον, τη ζέστη με ηδονική εγκαρτέρηση. Πού θα πάει, θα έρθει. Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

23.03.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιατί αγαπώ τα γαλλικά 

Η γαλλική γλώσσα είναι ερωτική, σαγηνευτική και βρίθει αποχρώσεων. Προτιμάτε το «Je t’aime, mon amour» ή το «Achtung, verboten»; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

15.03.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Γιώργος Κωνσταντινίδης Μίσησε τον πλησίον σου ως εαυτόν 

To άλογο μίσος εξαπλώνεται στα κοινωνικά δίκτυα με την ταχύτητα ενός επιθετικού ιού προσβάλλοντας σχεδόν τους πάντες. Ποιον συμφέρει η χειραγώγησή του και γιατί καταλήγουμε να «σκοτωνόμαστε» διαδικτυακά; Γράφει ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

22.02.2022

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top