Most Viewed
Ο Συγκλητικός Ως εδώ και μη παρέκει με τους «αντί» και το «μπόλι» τους 

Όσοι προσέχουμε εδώ και ενάμισι χρόνο, όσοι πήραμε το «ρίσκο» να κάνουμε το εμβόλιο, όσοι συνυπολογίζουμε στις αποφάσεις μας το κοινωνικό σύνολο, δεν θα ανεχθούμε να ξανακλείσει η κοινωνία και η οικονομία για χάρη των λίγων. Γράφει ο Συγκλητικός.

07.07.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Πόσους θανάτους αντέχουμε; 

Ενώ για πρώτη φορά, λόγω των εμβολιασμών, μπορούμε να μιλάμε για την αρχή του τέλους της πανδημίας, συμπεριφερόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν συνεχίσουμε έτσι, ο εφιάλτης θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Γράφει ο Συγκλητικός.

23.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Η νέα αγριότητα απέχει ένα click… away 

Αν ένας εξωγήινος προσγειωνόταν στην πλατεία Συντάγματος και έκανε μια «βόλτα» στο ελληνικό twitter θα κατέληγε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα έχουμε εμφύλιο. Πώς η Google και τα social media ορίζουν την ατζέντα της ενημέρωσης κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Γράφει ο Συγκλητικός.

16.03.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Ηλίθιοι όλου του κόσμου, η επιστήμη θα σας σώσει 

«Κοιτάξτε ρε, την επιστήμη πρέπει να εμπιστευτούμε, κοιτάξτε αυτή τον έσωσε». Το χθεσινό τρομακτικό ατύχημα του Grosjean στο Μπαχρέιν θα μπορούσε δυνητικά να εξελιχθεί στην τέλεια διαφημιστική καμπάνια που θα λύσει τον γόρδιο δεσμό της δυσπιστίας απέναντι σε πιο κρίσιμα ζητήματα όπως ο κορωνοϊός.

30.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Με ποια λογική πρέπει μόνο οι μαμάδες να μεγαλώνουν τα παιδιά μετά το διαζύγιο; 

Πώς είναι η ζωή μετά το διαζύγιο; Ποιος αναλαμβάνει τα παιδιά; Στην Ελλάδα, το θέμα της επιμέλειας «λύνεται» με τη μητέρα να επιλέγεται στο 90% των περιπτώσεων ως ο μοναδικός γονέας που καλείται να την αναλάβει, αφήνοντας στους πατεράδες λίγες ώρες τον μήνα να δουν τα παιδιά τους.

25.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Η Χρυσή Αυγή συνετρίβη. Οι κόκκινοι φασίστες πότε; 

Είναι ζήτημα τιμής για την αστική Δημοκρατία να συλλάβει τη συμμορία που προπηλάκισε και ταπείνωσε με αυτό τον χυδαίο τρόπο τον πρύτανη. Είναι ζήτημα τιμής για τη χώρα και την κοινωνία μας.

31.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής 

Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν τη δύναμη και την υποχρέωση να προστατεύσουν τον τρόπο ζωής τους. Αρκεί να σπάσουν τα δεσμά της παραλυσίας που τους έχουν επιβάλει οργανωμένες μειοψηφίες που καταπατούν με τον πιο βάρβαρο τρόπο το συλλογικό μας οικοδόμημα.

26.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός «Σα λυσσασμένο σκυλί…» 

Από τη στιγμή που ο Ερντογάν δεν υποστέλλει τη σημαία των παράνομων διεκδικήσεών του, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα. Πάνω από όλα να γίνουμε μια χώρα που αν την πειράξεις θα σε δαγκώσει άσχημα.

13.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Η πραγματική ιστορία της Χρυσής Αυγής 

Τελικά ήταν απλά μια Εγκληματική Οργάνωση, τίποτε άλλο. Είχαν κηρύξει τον δικό τους ανένδοτο απέναντι στη «σάπια Δημοκρατία μας», και έπειτα παρακαλούσαν για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου. Πιο τζούφιοι και από τα δυναμιτάκια με το φιτιλάκι, που πετάγαμε πιτσιρικάδες στην Ανάσταση.

08.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Ο Δήμαρχος κάνει δουλειά (στο 6ο Διαμέρισμα) 

Μπορεί ο ήχος από το πλυστικό του δρόμου να ακούγεται μελωδία στ’ αφτιά σου; Για όσους βιάστηκαν να γελάσουν, ας έρθουν να μείνουν στο ξεχασμένο 6ο Διαμέρισμα της Αθήνας και τα ξαναλέμε...

05.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Μια ταβέρνα για κάθε εκατό Έλληνες… 

Οι υπηρεσίες τουρισμού και εστίασης ήταν το κυρίαρχο επιχειρηματικό μοντέλο της χώρας μας τα τελευταία 40 χρόνια. Υποσχόταν γρήγορα και μεγάλα κέρδη που δεν θα εξαφανίζονταν, όσο «ο Ήλιος της Ελλάδας» θα συνέχιζε να λάμπει, έλκοντας τις μέλισσες - πελάτες να καταθέσουν τον οβολό τους, τιμή στο αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι. Αυτό πλέον δεν ισχύει.

21.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Οι μοσχαναθρεμμένοι «μασκομάχοι» και η «υπόθεση Σόκαλ» 

Το αντιμασκικό και αντιεμβολιαστικό κίνημα ανθεί κυρίως στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου. Είμαστε άραγε ανόητοι; Ή μήπως κάτι άλλο μας προσφέρει την πολυτέλεια να υιοθετούμε κάθε αντιεπιστημονική ακρότητα;

14.09.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top