Oι μυστικές διευθύνσεις του Σωτήρη Κοντιζά

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
2. 1459174_541818399229044_223363042_n

«Για deli και πιο ‘’ψαγμένα’’ προϊόντα στο De Gustibus του Κοσμά Πάτρα».

«De Gustibus – La Fête Gastronomique», Αγίων Θεοδώρων 21, Μεταμόρφωση, τηλ. 210 2848915. Για deli και πιο «ψαγμένα» προϊόντα απευθύνομαι στον Πάτρα. Τέλειωνα το Γυμνάσιο όταν ο Κοσμάς και η Ελευθερία έκαναν εισαγωγή τρούφας, foie gras, σολομού Balik, jamon iberico 3J και άλλα τέτοια «περίεργα» για την εποχή εκείνη, προσπαθώντας να πείσουν την Αθήνα να τα δοκιμάσει. Και τα κατάφεραν με το παραπάνω. Πρωτοπόροι!

Στην επόμενη σελίδα: «Ο μανάβης έτσι όπως πρέπει να είναι ένας μανάβης»

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close