Oι μυστικές διευθύνσεις του Σωτήρη Κοντιζά

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
20160524_204335

«Για φρούτα και λαχανικά, δίχως δεύτερη σκέψη, πηγαίνω στον Γκέκα».

«Περιβόλι», Λεωφ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια, τηλ. 210 6132040. Για φρούτα και λαχανικά, δίχως δεύτερη σκέψη, πηγαίνω στον Γκέκα. Ο κ. Γρηγόρης είναι η προσωποποίηση της μαναβικής. Ο μανάβης έτσι όπως πρέπει να είναι ένας μανάβης. Σε όλα του!

Στην επόμενη σελίδα: «Εμπιστεύομαι τον Ροκάκη με κλειστά μάτια»

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαλάτα Niçoise, βοδινό chateubriand και moelleux au chocolat. Το πολύβουο τρίστρατο της Δεξαμενής στο Κολωνάκι φιλοξενεί στο πρώην Mohnblumchen ένα μαγαζί με παριζιάνικη αύρα και πολυτέλεια "rive droite". Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top