Most Viewed

Έχοντας 67 χρόνια πείρας στην πλάτη του, ο «Κώστας» στην οδό Πεντέλης στο Σύνταγμα, δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τον τίτλο «το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H marketer γεύσης και οίνου Popi Wallick μας αποκαλύπτει που θα βρούμε το πιο... καλλιτεχνικό σουβλάκι στον Άλιμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θύμιος Βούλγαρης μοιράζεται μαζί μας το στέκι όπου τρώει το πιο μούρλια καλαμάκι, με θέα στη Βουλή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με φρέσκο, χειροποίητο γύρο που γίνεται... sold out πριν τη 13:00 και σκέτο γιαουρτάκι. Κόλαση!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Από μαθήτριες, μετά το σχόλασμα του σχολείου, έως σήμερα, εδώ ερχόμαστε με τις κολλητές μου όταν θέλουμε να απολαύσουμε ‘’πραγματικό σουβλάκι’’», γράφει από καρδιάς η δημοσιογράφος γεύσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στα πλακόστρωτα στενά του Lavapies, ο Θανάσης Σκοπελίτης εξηγεί στον Βασίλη Δημαρά πώς άνοιξε το «Egeo», μυώντας τους Ισπανούς στη φιλοσοφία της «σουβλακερί». Τα σουβλάκια του; Πολύ καλύτερα απ’ τα ελληνικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Το “δικό μου” σουβλάκι το απολαμβάνω στο πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη», γράφει ο δημοσιογράφος γεύσης και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής «Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μα² πεινάω!»

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτό είναι το σουβλάκι με καλαμάκι κοτόπουλο που ζεσταίνει (με κάρβουνο από... μαγκάλι) την ψυχή της δημοσιογράφου γεύσης και διευθύντριας σύνταξης του περιοδικού Olive.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Όταν δοκιμάσεις το σουβλάκι της "Βόνιτσας" με κρέας από αρνί, το χοιρινό πια θα σου φαίνεται αδιάφορο, το κοτόπουλο άνοστο και το ντονέρ μια φρεναπάτη», ορκίζεται ο συγγραφέας του «Δεν ήξερες... δεν ρώταγες!»

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης γουστάρει να την κάνει ταράτσα στην Κυψέλη με τα άπαιχτα ψητά και τυλιχτά του «Διόνυσου».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Ο άνθρωπος είναι γεννημένος σουβλατζής και κάνει τον τέλειο ψιλοκομμένο γύρο», γράφει η Εμμανουέλλα Κόκκαλη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο blogger του Cool Artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης, ανακάλυψε το καλύτερο τυλιχτό κεμπάπ της πόλης στα Β.Π. Με συνταγή που έρχεται απ’ την Κωνσταντινούπολη και κρέας που «μιλάει».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro