Most Viewed

Ο Γιάννης Μυλόπουλος δεν σταματάει σε ένα μαγαζί, αλλά σε ένα χωριό 50 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής, εκεί όπου το σουβλάκι έχει μετατραπεί σε τέχνη και επιστήμη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στο Trivoli Vegan Kafeneio ένα σουβλάκι χωρίς κρέας κάνει εμφανίσεις ανά διαστήματα στο μενού του μαγαζιού και γίνεται ανάρπαστο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μας πάει μια βόλτα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί όπου βρίσκεται ένα δημοφιλέστατο νέο στέκι που όμως του θυμίζει το σουβλατζίδικο των παιδικών του χρόνων στην Πάτρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Κίμων Φραγκάκης μας πάει στο Ali Baba, ένα συνοικιακό μαγαζί που είναι πάντα μισοάδειο αλλά που κρύβει το πιο λαχταριστό πιτόγυρο - αρκεί να ξέρετε να το ζητήσετε έξω από τα αναγραφόμενα στο μενού, με τη «συνταγή» του Andro.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έχοντας 67 χρόνια πείρας στην πλάτη του, ο «Κώστας» στην οδό Πεντέλης στο Σύνταγμα, δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει τον τίτλο «το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

H marketer γεύσης και οίνου Popi Wallick μας αποκαλύπτει που θα βρούμε το πιο... καλλιτεχνικό σουβλάκι στον Άλιμο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θύμιος Βούλγαρης μοιράζεται μαζί μας το στέκι όπου τρώει το πιο μούρλια καλαμάκι, με θέα στη Βουλή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με φρέσκο, χειροποίητο γύρο που γίνεται... sold out πριν τη 13:00 και σκέτο γιαουρτάκι. Κόλαση!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Από μαθήτριες, μετά το σχόλασμα του σχολείου, έως σήμερα, εδώ ερχόμαστε με τις κολλητές μου όταν θέλουμε να απολαύσουμε ‘’πραγματικό σουβλάκι’’», γράφει από καρδιάς η δημοσιογράφος γεύσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Στα πλακόστρωτα στενά του Lavapies, ο Θανάσης Σκοπελίτης εξηγεί στον Βασίλη Δημαρά πώς άνοιξε το «Egeo», μυώντας τους Ισπανούς στη φιλοσοφία της «σουβλακερί». Τα σουβλάκια του; Πολύ καλύτερα απ’ τα ελληνικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

«Το “δικό μου” σουβλάκι το απολαμβάνω στο πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη», γράφει ο δημοσιογράφος γεύσης και συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής «Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μα² πεινάω!»

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτό είναι το σουβλάκι με καλαμάκι κοτόπουλο που ζεσταίνει (με κάρβουνο από... μαγκάλι) την ψυχή της δημοσιογράφου γεύσης και διευθύντριας σύνταξης του περιοδικού Olive.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro