Βασίλης Κουρουμιχάκης· 25.11.2023
Στο σουβλατζίδικο του Κορυδαλλού, ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουρουμιχάκης κατάλαβε πως fusion κουζίνα - εδώ η Ήπειρος συναντά τη Μικρά Ασία - μπορεί να προκύψει αβίαστα και στο παραδοσιακό μας έδεσμα.
Guest / Γεύση· 21.11.2023
Η δημοσιογράφος Φανή Πλατσατούρα αγαπάει το μπιφτεκένιο σουβλάκι του «Καλοψημένου», ανάμεσα στο Κολωνάκι και στα Εξάρχεια, για λόγους που υπερβαίνουν τη γεύση του.
Guest / Γεύση· 09.11.2023
Η δημοσιογράφος της «Καθημερινής» διηγείται την πορεία της σχέσης της με το σουβλάκι, από ένα κλασικό στέκι της Νέας Σμύρνης μέχρι το εβδομαδιαίο - πλέον - της Τρίτης.
Γιάννης Κοροβέσης· 11.10.2023
Ο δημιουργός του Bitterbooze.com μας συστήνει ένα μικρό μαγαζί σε μια γειτονιά του Νέου Κόσμου, που εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, σερβίρει έναν από τους πιο νόστιμους και ποιοτικούς γύρους στην Αθήνα.
Άρτεμις Κατσούλη· 25.05.2022
Aπό τα Χανιά έως τη Βουλιαγμένη και από τη Νέα Σμύρνη έως τη Θεσσαλονίκη. Τα εννέα αυτά κλασικότατα σουβλατζίδικα ποντάρουν στη γεύση και όχι στη μόστρα. Επιλέγει η Άρτεμις Κατσούλη.
Κώστας Πετρόπουλος· 18.12.2020
Καλαμάκι χοιρινό και σουτζουκάκι σαλονικιώτικο. Τίμιο κρέας, αφράτη πίτα, χωρίς πατάτες. Μικρά και αυθεντικά σουβλάκια, όπως πρέπει να είναι. Τα δοκιμάσαμε πρώτοι και γράφουμε τις εντυπώσεις μας.
Guest / Γεύση· 22.10.2020
Ζουμερή παχιά πίτα, αλλά χωρίς πολύ αλάτι, λάδια ή πατάτες. Ο head pastry Chef του «Funky Gourmet» Αντώνης Σελέκος, γράφει για το αγαπημένο του σουβλατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας, με ιστορία από το 1951.
Δημήτρης Κιουσόπουλος· 19.06.2020
Αν ψάχνετε «σοβαρό» κεμπάπ, ο μαιτρ του είδους, ο Αρμένιος κύριος Τόμας, σερβίρει καθημερινά αυτό που ξέρει καλύτερα: κεμπάπ, λαχματζούν, φαλάφελ, γιαουρτλού και παστουρμαλί. Το μαγαζί είναι ταπεινό, οικονομικό και τίμιο. Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος τον εμπιστεύτηκε, δοκίμασε και γράφει.
Guest / Γεύση· 03.06.2020
Μπορεί η γνωστή συγγραφέας να παραδέχεται ότι δεν είναι φανατική του εθνικού μας street food, αλλά τα παιδιά της που ξέρουν από καλό σουβλάκι επιλέγουν φανατικά το «Boutique souvlaki» στο Ψυχικό. Ως γνωστόν, τα παιδιά είναι πάντα οι πιο δύσκολοι κριτές.
Andro Team· 17.02.2020
Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.
Γεωργία Δρακάκη· 08.01.2020
Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.
Παναγιώτης Κούστας· 11.04.2019
Ένας γιος πρώην σουβλατζήδων αποφάσισε να κόψει το κρέας και γράφει για το τελευταίο του τυλιχτό. Ένα τίμιο σουβλάκι σε ένα συνοικιακό στέκι στη Δάφνη με αρκετά χρόνια ιστορίας.