Πιο δημοφιλή

Το μαγαζί, που από το 2010 έως το 2014 ψηφίστηκε 4 φορές ως το Καλύτερο Εστιατόριο του Κόσμου από το περιοδικό Restaurant, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, κρατώντας ένα τραπέζι της βραδιάς εγκαινίων του για δύο τυχερούς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy πηγαίνει στο παρεξηγημένο Μεταξουργείο και κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο, μέσα από την ευγενική, φιλοσοφημένη και ανθρώπινη κουζίνα του Γκίκα Ξενάκη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Περισσότερο καλό κρέας στην πόλη: Το πιο ενδιαφέρον νέο στέκι του Κορυδαλλού αυτή τη φορά, έχει τα φόντα να γίνει υπερτοπικό σουξέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μπήξαμε τα δόντια μας σε avant première στο στέκι για το οποίο θα μιλάνε όλοι φέτος. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά «βελάζεις» από ευχαρίστηση, ειδικά με το σουβλάκι προβατίνας. Το όλο κόνσεπτ έχει νόημα και ανοίγει δρόμους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σε μια από τις πιο αρτ γειτονιές του Μαϊάμι, την Design District, ένα ζευγάρι με ρίζες από την Ελλάδα και την Τουρκία αποφάσισε να δημιουργήσει το Mandolin Aegean Bistro - ένα εστιατόριο που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα κάποιου νησιού του Αιγαίου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy πάει μια βόλτα στο Ψυχικό και περνάει από το μικροσκόπιο το μενού ενός από τα πλέον γνωστά all-day bar-restaurant-café της πόλης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

30 χρόνια από τη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του στη Λουκιανού και περίπου 7 χρόνια από τη στιγμή που έβαλε τους τίτλους τέλους στην «1η περίοδο» της ζωής του, το θρυλικό στέκι φέρνει και πάλι έναν αέρα όμορφης «αλητείας» στους δρόμους του Κολωνακίου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy πάει μια βόλτα στις εσχατιές της Καλλιθέας και δοκιμάζει ένα off broadway ιχθυεστιατόριο με έντονη προσωπικότητα και αρκετά λογικές τιμές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με ακριβές πρώτες ύλες από την Ελλάδα και την Ιταλία ο σεμνός σεφ Γιάννης Λιόκας προτείνει μια πολύ σωστά εκτελεσμένη και ελαφρώς δημιουργική εκδοχή της Ιταλικής κουζίνας, για να γουστάρουν οι πάντες. Στο πιο λαμπρό υπόγειο της Κηφισιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα ολοήμερο καφέ - μπαρ - φαγάδικο που δικαιολογεί τη θέση του μέσα σε ένα ίδρυμα τεχνών φέρνοντας έναν ευρωπαϊκό, αρτίστικο αέρα στην πόλη. Με ελληνικές γεύσεις από ελληνικά προϊόντα και ελληνικά κρασιά αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών. Ένα opening με γούστο και άποψη.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ανακαλύπτοντας έναν άλλο κόσμο νοστιμιάς και υγείας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O αινιγματικός κουζινογράφος ονόματι Remy «προσγειώνεται» στα δυτικά προάστια και στο τραπέζι του Basegrill που πάει το ζήτημα «κρέας» σε άλλο επίπεδο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro