Πιο δημοφιλή

Ύστερα από 40 μέρες και κάτι αποχή από τα κρέατα -λέμε τώρα- ο Βασίλης Δημαράς διηγείται πέντε ιστορίες… ζουμερής σαρκός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επειδή δύσκολα θα τα επισκεφθούμε όλα σε μια ζωή, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram για να πάρουμε μια «γεύση» από τα πιάτα τους.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Όταν ο Θάνος Στασινός φιλοξενεί τον γνωστό περουβιανό σεφ για ένα Nikkei γαστρονομικό event, δεν γίνεται να το χάσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Αθηναγόρας Κωστάκος είναι οι καλεσμένοι του γνωστού εστιατορίου της Κηφισιάς, για δύο βραδιές με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Και ο Βασίλης Δημαράς δεν πρόκειται να απουσιάζει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τί θέλει ο λαός; Πίτσες, burgers και gourmet χοτ ντογκ. Ένα μενού "η χαρά του παιδιού" συζητιέται στα βόρεια προάστια και ο Βασίλης Δημαράς έσπευσε να το τσεκάρει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Έως τις 12 Φεβρουαρίου, 120 εστιατόρια της Αθήνας συμμετέχουν στο Dine Athens Restaurant Week, τη μεγαλύτερη γιορτή της γαστρονομίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το κέντρο της Αθήνας και το φαγητό ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο του Athens Food Market. Για street food και μπόλικη μπύρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η τρέλα για ποιοτική βοδινή σάρκα έχει απλωθεί και στη βόρεια Ελλάδα. Τώρα, ο συνδημιουργός του λονδρέζικου Life Goddess Νίκος Νυφούδης επαναπροσδιορίζει την έννοια «εξοχικό κέντρο».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με την Ακρόπολη στο πιάτο (κυριολεξία, οχι κλισέ), το ανανεωμένο εστιατόριο του Athens Was αποδεικνύει πως παν Μοdern άριστον: Όπλα του, η ειλικρίνεια της γεύσης, η μαγεία της ατμόσφαιρας, οι εκλογικευμένες του τιμές. Κάπως έτσι το τρία σε ένα γίνεται προορισμός.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένα βράδυ πριν ανοίξει και βγάλει το... καπέλο του, ο Βασίλης Δημαράς τρυπώνει στο νέο πολυαναμενόμενο bar και μιλάει με τον δημιουργό του, Γιάννη Κοροβέση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το όμορφο αδερφάκι του εμβληματικού κολωνακιώτικου Kiku, άνοιξε στο Ψυχικό. Με γεύσεις που γεφυρώνουν την Περουβιάνικη σπιρτάδα με την Ιαπωνική φινέτσα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δοκιμάζοντας το νέο μενού του Barrio διά χειρός Τάσου Μαντή και με θέα το φωτισμένο βιομηχανικό Γκάζι, ο Βασίλης Δημαράς περνάει καλά (πάλι).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro