Πιο δημοφιλή

Το νέο γευσιγνωστικό μενού στο Four Seasons Athens περιλαμβάνει πέντε πιάτα που τιμούν τους καρπούς της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας και συνδυάζονται με ισάριθμα εξαιρετικά ασύρτικα από τη Σαντορίνη και όχι μόνο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Kyranis Architects ανέλαβε να μεταμορφώσει έναν μικρό χώρο στο Σύνταγμα σε σύγχρονο παρασκευαστήριο pizza-bar. Το αποτέλεσμα ελκύει το μάτι και προκαλεί τους γευστικούς κάλυκες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ιταλική φινέτσα, αυθεντικές γεύσεις μιας κουζίνας που αναδεικνύεται στο έπακρο, η καλύτερη πίτσα της πόλης και άνετο περιβάλλον που δεν προδιαθέτει να δοκιμάσεις όλα τα πιάτα. Το Νapolitivo κλείνει τρία χρόνια λειτουργίας και αναδεικνύεται σε σημείο αιχμής στον εστιατορικό χάρτη των νοτίων προαστίων.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με άπλετη θέα στην ιερό βράχο της Ακρόπολης -και στο εμβληματικό Μουσείο- ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος τεστάρει ένα νέο, χαμηλού προφίλ μπαρ εστιατόριο με φιλόδοξα τάπας (μακαρόν φουαγκρά, νιγκίρι λευκής μελιτζάνας...)καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, αλλά και ενδιαφέρουσες οινικές επιλογές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάθεσαι κυριολεκτικά πάνω στην άμμο, στην πιο premium παραλία της Αττικής, κι απολαμβάνεις δημιουργική κουζίνα αξιώσεων, που κινείται στο μοδάτο τόξο "η άπω ανατολή συναντά τη μεσόγειο". Με ένα ροζέ κρασί στο ποτήρι, είναι μάλλον αδύνατο να μην περάσεις καλά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην πόλη μας που έχει πολλές και νόστιμες ιστορίες να πει και να μας σερβίρει. Εμείς μπήκαμε πρώτοι και μείναμε να τις ακούσουμε. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ναι, η όπερα μπορεί να παντρευτεί με τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε ένα μενού που μοιάζει με γευστική γεωγραφία της Ελλάδας και η Εθνική Λυρική Σκηνή απέκτησε το δικό της ρεστοράν.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γραφείο των Ghost designers δημιούργησε ένα χώρο βασισμένο σε ρετρό ύφος και απλές, ανεπιτήδευτες γραμμές που σε προδιαθέτει να τον ανακαλύψεις. Το λόγο έχουν στη συνέχεια η ποικιλία των κρασιών και πιάτα με υλικά από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Δοκιμάσαμε το beyond meat burger στο all day στέκι της Καλλιθέας, το Italus, και, όντως, αυτή η vegan εκδοχή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παραδοσιακά burger. Είναι juicy, γευστικό και γλιτώνεις και τα λιπαρά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο δημιουργός της Βασίλισσας, Δημήτρης Λίτινας παρουσιάζει φέτος στο νησί της Αίγινας ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μπαρ με έμφαση στα ψαρικά και τα θαλασσινά, αλλά και με εκλεκτές δόσεις από αλκοόλ στο bar του μαγαζιού.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το comfort food ζει και βασιλεύει για δεύτερη χρονιά στην παραλία του Αστέρα και αυτή είναι μία πρώτη γεύση από τα πιάτα που θα συνοδέψουν τις φετινές βουτιές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O Chef de Cuisine του Tudor Hall στο ξενοδοχείο King George, Αλέξανδρος Κοσκινάς εμπνέεται από την μακρά γευστική παράδοση των Δωδεκανήσων και δημιουργεί έξι πιάτα-αγγελιαφόρους για το φετινό καλοκαίρι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro