Πιο δημοφιλή

Από φρέσκια ψάρια και σκορδολάζανα μέχρι κυδωνάτες πατάτες και γιαγιαδίστικες πίτες, ο Βασίλης Δημαράς μας ξεναγεί στα 5 πιο ψαγμένα φαγάδικα της Μήλου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το γραφείο Urban Soul Project βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό του Epicure στην Καβάλα, ενός νέου bar restaurant που συνδυάζει το κλασικό βιεννέζικο στυλ με την pop κουλτούρα και είναι αφιερωμένο στην απόλαυση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτά είναι τα πιο ψαγμένα στέκια για φαγητό σε Χώρα, Κόρθι, Πιτροφό και Άνω Φελλό, έξω δηλαδή από το τουριστικό Μπατσί (που είναι το δημοφιλέστερο θέρετρο του νησιού και έχει τις δικές του επιλογές).

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Βασίλης Δημαράς «κατηφόρισε» στα νότια προάστια και στην Μαρίνα Φλοίσβου, εκεί που ένας επιβλητικός κόκκινος ξυλόφουρνος, με τούβλα από το Βεζούβιο παρακαλώ, ετοιμάζει πιάτα που ακολουθούν τη γαστρονομική φιλοσοφία της Ιταλίας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο εκκεντρικός chef Δημήτρης Κατριβέσης επιστρέφει στον «κρυφό» κήπο του Μεγάρου με ένα μενού γεμάτο άγνωστες λέξεις και γευστικές αντιθέσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το πιο χαλαρό και φιλόξενο Ταϊλανδέζικο της Αθήνας μόλις άνοιξε σε έναν κήπο πίσω από το Λιβάδι, για καυτερά νούντλς και δροσερά κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το σκανδιναβικό εστιατόριο του σεφ René Redzepi όχι απλά άνοιξε και πάλι τις πόρτες του μετά από ένα χρόνο αναδιοργάνωσης, αλλά για το καλοκαίρι το μενού του παίζει σε vegeterian αποχρώσεις.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Και καθίσαμε στο ολοκαίνουργιο και πανέμορφο UMI bar που αναμένεται να «σπάσει» το Instagram.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Οι Κυκλάδες είναι ο νέος σταθμός του διεθνούς εστιατορικού brand για τους λάτρεις του κρέατος, καθώς άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη με φιλόδοξα παντρέματα όπως το rib eye με ξινομυζήθρα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πολύ παραπάνω από άλλο ένα trend, πρόκειται για μια στάση ζωής που κερδίζει συνεχώς οπαδούς και στη χώρα μας. Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας η μεγαλύτερη συγκέντρωση νέων χορτοφαγικών μαγαζιών παρατηρείται στα Εξάρχεια. Η Δανάη Μακρή τα δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φεύγει το -αταίριαστο ομολογουμένως- TGI Friday’s, έρχονται το σούσι στην ξαπλώστρα και η γιόγκα το ηλιοβασίλεμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από το Κουκάκι στην Αιόλου και από το Σύνταγμα στα Εξάρχεια, είναι ανεκτίμητο εκεί που περπατάς να κάνεις στάση για κάτι λαχταριστό «στα όρθια». Νέα Υόρκη γίναμε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro