Πιο δημοφιλή

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine μιλάει στον Κίμωνα Φραγκάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο «The Wines of Greece»: Μια συζήτηση για τις δυσκολίες του να γίνεις «μαιτρ του οίνου», το χύμα κρασί, την τέχνη της καλοπέρασης και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο Χίλτον για την ετήσια έκθεση ροζέ κρασιών και μας βάζει σε έναν οινικό κόσμο γεμάτο ροζ χρώμα και ελληνική γεύση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με έναν πολύτιμο χρονογράφο IWC στον καρπό, ανακαλύπτουμε μοναδικά Ελληνικά gourmet προϊόντα. Επόμενος σταθμός ο αφρώδης κόσμος του Karanika Brut Cuvée Spéciale, που είναι το πλησιέστερο ελληνικό κρασί σε αυθεντικό καμπανίτη (δηλαδή σαμπάνια)!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος μας ταξιδεύει στην ιστορία μιας ποικιλίας κρασιού που μέχρι πριν μερικά χρόνια κανένα οινοποιείο δεν τολμούσε να ασχοληθεί μαζί της εξαιτίας της «κακής της φήμης» και σήμερα όλοι θέλουν να βρεθούν στο τρένο της.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το Andro TV γύρισε ένα σιελογόνο, αποκλειστικό βίντεο, όπου ο πρώτος Έλληνας Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης μας συμβουλεύει νόστιμα και παρεΐστικα τι φίνες γουλιές να πίνουμε, ενώ μπήγουμε τα δόντια μας στην ένοχη απόλαυση ενός μπέργκερ. Πως και γιατί γυρίσαμε το βίντεο και με ποια κρασιά;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πρώτος Έλληνας Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης και ο Κίμων Φραγκάκης συναντήθηκαν στο Burger Joint της Γλυφάδας για να απαντήσουν σε ένα ιερό γαστρονομικό ερώτημα: ποια κρασιά ταιριάζουν με ποια burgers; Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Andro TV!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα εξηγεί γιατί το Syrah έχει εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα των οινόφιλων και επιλέγει πέντε σπουδαίες φιάλες από τον ελληνικό αμπελώνα – μαζί με τις ιδανικές τους αρμονίες στο τραπέζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος μας διηγείται ένα διαφορετικό παραμύθι, γεμάτο από την ιστορία και το πεπρωμένο του κρασιού. Μόνο για αμετανόητους wine lovers.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα προτείνει πέντε κορυφαίες εκφράσεις του κλασικού μπορντολέζικου χαρμανιού στο ελληνικό έδαφος και τις ιδανικές αρμονίες τους με τα εδέσματα των εορτών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μικρά κόλπα για να ανεβάσετε ένα μπουκάλι των 5 ή 10 ευρώ σε άλλο επίπεδο και να το χαρείτε σαν να ήταν ένα σπουδαίο, ακριβό κρασί.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η οινολόγος και οινογράφος Μαρία Νέτσικα μας συστήνει πέντε σπουδαία κρασιά από τη ραγδαία ανερχόμενη λευκή ποικιλία της Κρήτης. Ανακαλύψτε τα τώρα, πριν πάψουν να αποτελούν «κρυμμένο θησαυρό».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο Θεμιστοκλής Νικολετόπουλος βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή κρασιού της Νεμέας, εντυπωσιάστηκε από την πλούσια ποικιλία των ετικετών, αλλά απογοητεύτηκε από την προσέλευση του κόσμου.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro